- Innehåller annonslänkar för lookfantastic -

Min beställning från Lookfantastic!

av Gratisprinsessan
mane n tail - lookfantastic

Förra veckan gjorde jag en beställning hos lookfantastic! Jag beställde två kit med Mane ’n Tail Original Shampoo & Conditioner (355 ml/styck) för 162 kr/set. Riktigt bra pris! 😀 Såg nu att man dessutom får en gåva på köpet när man handlar för 248 kr från märket – surt att det inte fanns förra veckan! 😛 Beställde även Westlab Dead Sea Salt (500 g för 38 kr) som jag varit nyfiken på att prova!

Fungerar lika bra till hästar tydligen! 😛

mane n tail - lookfantastic

Mane ’n Tail är ett exempel på en produkt som jag kom i kontakt med med hjälp av prover från skönhetsboxar! Upptäckte att dessa fungerar superbra för mig efter jag har simmat i simhallen (som jag gör 2gg/vecka). Klorerat vatten kan ju verkligen förstöra håret! Det är i alla rall ett riktigt bra schampo och balsam som inte irriterar min hårbotten och gör vad det ska med bravur!

Har ju givetvis sparat mina minisar så jag kan fylla på dem. Perfekta i gymväskan! 🙂

Jag gjorde mitt köp genom Reward Network och fick 20 kr tillbaka! Dessutom betalade jag med PayPal där jag hade pengar från undersökningspaneler 🙂

Få 25% rabatt hos lookfantastic

Du vet väl att du får 25% rabatt på din första beställning hos lookfantastic genom att använda min kod MALIN-RKB eller registrera dig genom denna länk!

1 kommentarer

Sarah 2019-03-23 - 14:31

Smart att spara de små, hade aldrig kommit på det själv så tack för tipset! 😂

Kommentarer är avstängda.