Semestern började inte alls bra!

av Gratisprinsessan

gran camp de mar mallorca

Vi flög ner till Mallorca igår för att njuta en vecka av sol och bad men semestern började inte bra!

Första motståndet mötte vi hos biluthyraren. Stod i kö i evigheter och när vi väl fått hjälp beger sig personen iväg på ett ärende mitt i allt. Vi väntar och väntar. Till sist tog vårt tålamod slut och vi krävde att annan personal skulle hjälpa oss annars avbokade vi omedelbart. Då fick vi tillslut hjälp! Och en fet uppgradering blev det också med tanke på hur länge vi fått vänta. Inget bra första intryck av Sixt kan jag säga 🙁

Vi begav oss till en galleria där vi strosade lite. Gick in på Burger King för att käka lite snabbt innan vi begav oss till hotellet. När vi ska checka in upptäcker jag att min plånbok saknas. Panik! Letar som en tok överallt, även i bilen. Vi kör till och med tillbaka till gallerian (40 minuter) för att leta och fråga överallt där vi varit. Den fanns helt enkelt ingenstans så den har förmodligen blivit stulen! 🙁

Så jäkla surt! Har känt mig smått hysterisk! Jag hade en del kontanter, mitt körkort och två bank/kreditkort i den. Så det var bara att ringa runt och spärra korten. Inget har dragits från dem i alla fall som tur är.

Jag ska bege mig till en polisstation idag och göra en anmälan. Sedan blir det anmälan hos polisen där hemma och kontakta försäkringsbolaget.

Surt sa räven! Ska försöka koppla bort det och njuta av tiden så fort allt är avklarat! Därför kommer det inte att bli lika frekventa uppdateringar här på bloggen.

Har du blivit bestulen på semestern någon gång?

8 kommentarer

Magnus 2018-09-22 - 08:59

USA, Oakland, sommaren 2013. Mitt kreditkort skimmades på en Denny’s restaurang. Upptäckte det två dagar och cirka 45000 kr senare. Det hängde över mig resten av semestern. Men efter att ha reklamerat alla inköp hemifrån och gjort den symboliska polisanmälan bestämde man att jag ej var ersättningsskyldig. Tack och lov!

Matilda 2018-09-22 - 09:33

Nej vad trist!
Hoppas verkligen resten av resan går bra!
Här i sverige stormar det för fullt nu, iaf i Skåne!

Sarah 2018-09-22 - 10:11

Min syster blev av med sin plånbok i just Palma i somras. De skulle ta buss nånstans, de handlade dricka tre minuter innan de klev på bussen och hade hon plånboken. När hon ska betala på bussen är den borta och hon har aldrig ens märkt att någon varit i närheten av henne.

Det är så jäkla surt och kränkande att någon tar MINA saker speciellt om det sker så nära inpå när man har det på kroppen!

Berit Söllwander 2018-09-22 - 10:43

Jag blev bestulen i Madrid för några år sedan. Om jag minns rätt gick det ganska smidigt. Jag skickade anmälan jag gjort i Spanien till mitt försäkringsbolag och gjorde ingen polisanmälan hemma. Men visst är det jobbigt när det händer. Jag tänkte på det hela semestern. Hoppas du kan njuta av semester ändå.

Linda 2018-09-22 - 11:54

Fy så trist, när jag va i Egypten började allt på flygplatsen där, de hade tappat bort min resväska, så den fick jag aldrig se igen. På hotellet hade de felbokat mig, så fick vänta i 4 timmar i lobbyn, innan jag fick ett rum. Senare på dagen va jag ute o gick, skulle handla nya kläder då min resväska va borta, märkte jag att min plånbok va borta med pengar, kreditkort va borta.
Gick tillbaka till hotellet, o grät av ilska, hade ju inget nu. Ville bara hem. Va hemskt, då jag va där själv oxå hade jag ju ingen o låna pengar av. Så jag satt mest i solstolen el sov bort veckan. Hoppas det löser sig för dig.
Linda

Lilli 2018-09-22 - 19:09

Sånt där förstör verkligen hela semestern . Många kramar till er.

Mrs lyckopeng 2018-09-22 - 19:41

Vad trist! Hoppas att resten av semestern levererar!

Igina 2018-09-23 - 20:02

God vad hemskt, jag är jätte ledsen. Det hände till min man i Rom. Vi tog en promenad och helt plötsligt upptäckte han att hans plånbok med 5000kr var borta. Vi ville inte lämna den på Hotellet. Samma dagen en liten tjej ville ta min väska, jag upptäckte det just i god tid. Vilken hemskt upplevelse.

Kommentarer är avstängda.