Dagens panelskörd!

av Gratisprinsessan

Idag har jag gjort en massa undersökningar och även bytt ut mina poäng mot presentkort hos ett par undersökningspaneler!

M3 Panel

Hade flera undersökningar hos M3 Panel som låg och väntade så jag gjorde dem direkt. Jag valde att byta ut mina poäng mot Superpresentkort! Det gör jag alltid eftersom det är så behändigt och ger en större valfrihet om man ska handla något. 🙂

Det blev Superpresentkort på 300 kr!

Yougov

Jag tyckte det varit lite snålt med undersökningar från Yougov på senaste. Men så loggade jag in och såg att det fanns flera som var tillgängliga! Då kanske jag har missat en del! 🙁

Aja, tack vare dem och ett par värvningar kom jag upp i ett Lyxpresentkort på 500 kr. Ett tips är att spara dina poäng så du kan ta ut det på 500 kr, det lönar sig poängmässigt.

Mobrog

Jag har nyligen registrerat mig hos Mobrog. Där kan man göra undersökningar och få utbetalt i pengar till sitt PayPal-konto. Jag kan väl inte säga att detta är en av de bättre dessvärre. Jag har gjort flera längre förundersökningar där jag sedan fått reda på att jag inte passar in i målgruppen. Irriterande! 🙁 Men nu har jag äntligen kommit upp i 50 kr som är utbetalningsgränsen.

2 kommentarer

Sara 2018-08-28 - 17:45

Hej :9 Har tänkt på det länge, när man gör liknande undersökningar får inte det företaget tillgång till ditt telefonnummer, vilket dom säljer ut till andra företag?

Gratisprinsessan 2018-08-28 - 19:33

Hej! Nej, inte de paneler jag är medlem hos i alla fall 🙂

Kommentarer är avstängda.