Innehållet i The Man Box mars 2018

av Gratisprinsessan
the man box mars 2018
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Fick hem ett pressutskick från The Man Box häromdagen! En Glossybox för killar alltså! 😀 Det är en box med en riktigt bra mix av produkter! Passar utmärkt att ge bort i present tycker jag! Den medföljande foldern innehåller en presentation av produkterna och hur man använder dem. Man kan dessutom läsa om hur manlig och kvinnlig hur skiljer sig åt och frågor & svar om grooming.

innehållet i the man box mars 2018

Innehåll i The Man Box mars 2018

  • Azzaro Wanted EdT (prov)
    Innehåller toppnoter av citron, ingefära, lavendel och mint. Hjärtnoter av kardemumma, enbär, äpple och geranium samt basnoter av vetiver, tonkaböna och amberträ!
  • Nivea Men Body Shaving Stick
    En ersättare till rakgel som kan användas på hela kroppen. Man stryker på produkten över området man vill raka och får då ett genomskinligt lager att arbeta med. Smidigt!
  • Oriflame NovAge Men Purifying & Exfoliating
    NovAge är ny hudvårdsserie med fyra produkter från Oriflame som motverkar rynkor, tecken på trötthet, torr hud samtidigt som återfuktar och kyler. Cleansern avlägsnar döda hudceller och renar porer. Resultatet blir mer lyster och huden blir fri från oljor och talg. Bör efterföljas med NovAge Men Energising & Hydrating Booster som kyler och återfuktar.
  • Schwarzkopf got2b Texturizing Clay
    En lera med en len och krämig textur som ger en matt look som inte kladdar. För en välformad frisyr dom hålls på plats! För mer glans kan man applicera den i handdukstorkat hår.
  • BLAQ Mask
    En träkolsmask som rengör huden och gör pormaskar till ett minne blott! Applicera och låt torka i ca 20 minuter, sedan är det bara att peela av masken nerifrån och upp.

the man box mars 2018 the man box mars 2018

The Man Box mars 2018 går att köpa som en engångsbox utan att starta en prenumeration. Perfekt om du vill testa eller ge bort i en gåva. Den kostar 169 kr (fri frakt!) och är riktigt prisvärd! 😀