Allmänt

Gott nytt 2018!

gott nytt 2018

Nytt år – nya möjligheter!

2017 var helt klart bättre än 2016! Har fått upptäcka/resa mycket och haft väldigt roligt även om det funnits mörkare stunder också. Jag har hållit mitt nyårsmål: att fortsätta den minimalistiska resan. “Mer frihet, mer utrymme, mer pengar och tid till annat! Mindre onödiga prylar och fler roliga upplevelser!” skrev jag i slutet av 2016 och det har verkligen skett under 2017 🙂 Kommer att fortsätta under 2018 för det är ju work in progress så att säga. När man väl kommit in i tänket så ser man hur mycket prylar det är som man faktiskt inte behöver.

När det gäller bloggen så hade jag ett litet hemligt mål om att uppnå 200 prenumeranter på mitt nyhetsbrev. Nu är ni över 700 personer som prenumererar. Helt otroligt! Jag hoppas att ni kommer tycka det blir kul för jag har stora planer! 🙂

Nästa år kommer jag ha som mål att:

 • Spara och investera – jag har ännu inte kommit till skott med det vilket jag skäms lite över. Jag har sparande i fonder just nu, men tänkte utöka till sparkonto med ränta och ISK! 🙂
 • Minimalisera mera – fortsätta rensa ut onödiga prylar.
 • Baka mer – jag har börjat baka eget bröd i år vilket har minskat på matkostnaderna, dessutom är det mycket godare och hälsosammare! 🙂
 • Fler resor och upplevelser – förhoppningsvis kommer det att bli resor nästa år också, älskar att resa och uppleva nya platser! Förhoppningsvis blir det gratis också haha!
 • Bloggförändringar – skapa ett grymt nyhetsbrev, byta tema och webbhotell. Mycket jobb, men det kommer förhoppningsvis löna sig! 😀

Har ni satt upp några mål inför 2018? Berätta gärna i kommentarerna ?

Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År! ?

 • Livetsguldkant
  2017-12-31 kl. 13:21

  Ett riktigt Gott Nytt År till dig med 🙂

 • mikaela
  2017-12-31 kl. 15:09

  Ett av mina mål är snarlikt ditt, att spara pengar, sälja/slänga gammalt innan jag får köpa nytt 🙂
  Sen har jag redan köpt nästan alla julklappar redan nu på mellandagsrean så sparade en hel del där.
  Plus att jag bunkrat med frimärken då dom höjs imorgon 🙂 Lycka till med dina mål, vi ser fram emot ett nytt år med dig och dina lönsamma tips!

 • Sarah
  2017-12-31 kl. 17:41

  WOW 700 prenumeranter, grattis! Men är inte förvånad för du gör ett enormt bra jobb och du är en av mina favoritbloggar, en av de tre första jag började följa och som inspirerade mig att börja själv 🙂

  Mitt mål för kommande år är att försöka tänka mer positivt då jag har väldigt lätt för att fastna i negativa tankar. Så nu jäklar ska jag ta mig i kragen! Under detta år har jag lärt mig enormt mycket om mig själv och att jag faktiskt kan mer än jag tror 🙂

  Gott nytt år!

 • Kimberly
  2018-01-01 kl. 11:08

  Pressbyrån har halva priset pä plopp idag

 • Maria
  2018-01-02 kl. 11:45

  Gott nytt 2018