Guldknappen 2016 – Aftongalan

av Gratisprinsessan

Nu är jag tillbaka i Skåne! Helgen blev så hektisk och intensiv att jag inte orkade göra mer än det nödvändigaste så bloggen blev lite lidande. Tror inte jag har gått och och stått så mycket eller gjort så mycket på kort tid på evigheter. Både kroppen och knoppen har varit helt utarbetade 😉

I lördags var jag i alla fall på Damernas Världs läsargala Guldknappen – Aftongalan på Grand Hotell i Stockholm. Ett riktigt underbart hotell, älskar de gamla salarna!

guldknappen 2016 spegelsalen

Men gud så mycket folk det var och varmt som i en bastu! Bilden ovan är tagen precis i början, innan alla kommit. Det var alldeles för trångt och man kom tills sist knappt fram. Så man hann inte fram till alla utställarna innan det var dags för showen. Så det var det sämsta med eventet.

guldknappen 2016 läsargalan

Det bjöds på bland annat på mat, Coca Cola, öl, vin, champagne, Dooleys och Appletiser. Älskar Appletiser! Eftersom det var så trångt var det nästan omöjligt att ta några bilder så jag struntade i det till sist. Svetten rann kan jag säga 😉

guldknappen 2016 schwarzkopf

guldknappen fläta

Både jag och Petra från Bloggen om gratis passade på att bli flätade hos Schwarzkopf! Vi var även med i flera tävlingar men det blev dessvärre ingen vinst för oss.

guldknappen 2016 ellos

Ellos var på plats och visade upp plagg från Ida Sjöstedts kollektion som kommer att lanseras i höst. Ni måste bara hålla utkik efter de små klänningarna!

guldknappen läsargala

Det blev även modevisning och presentationer av flera designers. Martina Bonnier var lika snygg som vanligt! Nellie Kamras med märket Stand vann årets Guldknapp. Vinnaren av Guldknappen Accessoar blev Cornelia Webb. Vinnaren av Knappnålen blev märket LXLS och Läsarnas Pris gick till Valerie Aflalo.

guldknappen 2016 läsargala valerie aflalo

Dessvärre hamnade vi bakom en stor pelare så vi såg showen på en TV-skärm, men ett par bilder hann jag med att ta!

guldknappen 2016 goodiebag

Goodiebagen då? Den var helt okej! Biljetten köpte jag för 400-500 kr, kommer inte ihåg exakt. Men för upplevelsen kände jag att det var värt det! 🙂 Det är ju inte varje dag man är på en flashig tillställning i huvudstaden!

Spana in Damernas Värld för fler bilder från läsargalorna.