Vad vill ni läsa om?

av Gratisprinsessan
kristianstad

Nu har det börjat töa här nere i söder vilket är skittrist! Hade hellre haft kvar snön längre så det varit ljust och fint. Tog bilden ovan en natt för ett par dagar sedan, otroligt skönt och mysigt ute med ca 12 minusgrader!

Trodde det skulle vara en utdelning av Green Choice Jordnötssmör idag men de har tydligen ändrat det till en tävling som startar kl. 15.00 och som håller på fram till imorgon måndag kl. 21.00.

Nästa vecka är det dags för Bloggmingel i Malmö vilket jag ser fram emot, ska bli spännande! Drar även med mig sambon för en natt på Scandic Triangeln (fick ett extra bra pris – 700kr för en natt) och gratis restaurangbesök hos Bishops Arms. Det ska bli skönt att komma hemifrån lite även om det inte blir så långt.

Det kommer snart ett inlägg om hur det går för vår jakt på gratis flygresor, det verkar som att många är nyfikna på det 🙂

På senaste känns det även som att jag har gallrat rätt hårt bland alla tips jag fått in, de har inte känts värda att dela helt enkelt. Så nu undrar jag:
Vad vill ni läsa om?
Ska jag göra fler personliga inlägg? Ta med er på en shoppingtur?
Kommentera gärna! Jag har bloggtorka känns det som!

 

14 kommentarer

Lilli 2016-01-24 - 10:24

Appropå kort, så har jag Ullareds shoppingkort. Jag handlar aldrig för pengar jag inte har utan
Sätter in pengar på kortet innan jag åker dit. Men jag har aldrig fått några bonus checkar ( så som ica tex. har ) har du något tips hur jag använder kortet smartas ?

Gratisprinsessan 2016-01-24 - 23:14

Har du kommit upp i 10 000 poäng? Dvs. har du handlat för mer än 10 000kr? För i så fall borde du ha fått en rabattkupong på 100kr. Jag har själv aldrig haft det kortet så jag är inte så insatt.

Joanna 2016-01-24 - 10:53

om gratis eventer i olika städer som för mig det är stockholm ! jag missar visa och har ingen koll på det 🙁 eller vet inte hur jag letar efter de !
och bästa platser som har kuponger ! just nu jag har nästan inga kuponger och hittar ingenting i mina butiker och provar gå till olika men det är så tråkigt! men jag upptäckte att mellan mars -juni förra året det var massor och sen från september -november men inte nu och inte i somras. stämmer det ? eller varför är det så här ? tack

Gratisprinsessan 2016-01-24 - 23:16

Det är nog helt upp till butiken hur de vill lägga ut kuponger eller ej. Men under sommaren och ett par månader innan jul brukar det inte dyka upp så många.

Joanna 2016-01-25 - 09:33

Tack så mycket !!
en fråga till hur funkar det med födelsedagar ?? jag fyller år i mars och undrade vilka sidor osv har erbjudande för oss som fyller år ?? jag vill vara medlem och få lite extra för det 😀 hahahah tack
Joanna

Sara 2016-01-24 - 12:27

Jag tycker din blogg är underbar! Läser varje dag och har börjat tänka mer på att spara pengar. Jag skulle vilja ha mer tips på att spara när jag handlar mat, känns som alldeles för mycket pengar försvinner varje gång..

Marie 2016-01-24 - 12:27

Vill gärna bli tipsad om nya erbjudande på tidningsprenumerationer med bra premier. Gratis mässor eller andra tillställningar vore också skoj . Tack för en bra blog Marie

Anna 2016-01-24 - 13:01

Jag tycker det är roligt att se dina inköp, superklipp eller gratis som du brukar få till det med kuponger och erbjudanden.
Ta gärna med oss på shoppingtur 🙂

Lotta 2016-01-24 - 13:22

Jag har också det kortet, tänkte först ha det att spara pengar till gekås och bilreparationer på. Insåg sen att det ger mer pengar att utnyttja det! Jag sätter in pengar i förväg, alternativt precis när jag använt det. Nu handar jag det mesta med det korter. Utnyttjar inte krediten men får på så sätt bonusckeckar till nästa gekåsbesök och bonus med exempelvis icakortet. Ingen kredit men dubbel bonus ? till nästa besök har jag än så länge 400 i bonusckeckar.

Mikaela 2016-01-24 - 23:02

Vilket betalkort är de bästa/lönsamaste. Ex någon typ av Mastercard man tjänar poäng på o kan byta in mot olika produkter.. Nån man samlar flyg poäng på osv. Hoppas du förstår hur jag menar 🙂 betalar med kort varje dag nästan o de är bra om jag kan samla poäng på alla köp och inte bara i butiker med medlemskort 🙂
Tack för en toppen blogg. Läser den varje dag <3 har sparat sjukt mkt pengar sen jag började följa dig. Tack du gör skillnad i min vanligtvis osparsamma vardag 🙂 hehe

Lilli 2016-01-25 - 08:00

Jag har inte kommit upp till 10 000 p på mitt Ullaredskort ännu, men fick ett bra tips här av
LOTTA. Att sätta in pengar och betala med kortet på tex, Ica och andra ställen och på så vis få
Poäng som jag sedan kan handla för på ullared. Tack så mycket för tipset!

Gratisprinsessan 2016-01-25 - 09:37

Aha jag fattade som att du redan gjorde det, my bad 🙂 Men ja, det är bästa sättet att få in mycket poäng 🙂

Lotta 2016-01-25 - 20:19

Så kul att jag kunde tipsa om något lönande en gång 🙂
Har kommit på ett önskemål till bloggen också, hur i hela friden lyckas man få poäng så att det man kan beställa något på yougouv? Jag har varit med några månader och fyllt i att jag vill svara så mycket som möjligt, men jag har inte massor av folk jag kan värva. Har bara kommit upp i ca 1000 poäng och som jag förstår det så krävs det 690 bara till frakten?

Likaså ICA, har fått två undersökningar sedan november och har inte fått några poäng för någon, visade sig att alla tydligen inte ger poäng.

Några generella tips på vad man ska tänka på när det gäller sådana här paneler? Det känns ju så tröstlöst.

Lina 2016-01-26 - 13:39

Gillar din blogg! Så mycket trevlig läsning! Tycker bäst om att läsa om olika ”supererbjudande”, dvs när du ger tips på att kombinera olika veckoerbjudande med kuponger. Sen är det bara att hoppas på att man har kupongen själv 🙂

Kommentarer är avstängda.