Testagram – December

av Gratisprinsessan
testagram december

För ett par dagar sedan fick jag hem december månads box från Testagram. Denna gången var den inte lika intressant dessvärre.

Innehåll:

  • Cavalier Milk Hazelnuts – Mjölkchoklad och hasselnötter, sötad med stevia. Jag trodde denna skulle vara god men den hade en konstig smak. Jag som annars älskar choklad! Urk.
  • Nivea Creme Smooth Shower Cream – Har fått hem denna produkt tidigare och den är helt ok.
  • GoGreen Go Raw Cracker Mix – Igen? Fick en bakmix från Risenta förra gången med samma typ av produkt. Inget för mig.
  • Göteborgs smaksatta Smörgåsrån Tomat & Basilika – Jättegoda! Utan tillbehör tror man att man äter chips!
  • NOA Relaxation vildäpple & krusbär – En dryck med naturliga örter som ska bidra till minskad stress och ökat fokus. Innehåller grönt te-extrakt motsvarande 15 koppar grönt te och melissa. Drycken är helt fri från koffein. Snygg flaska som är lite enerverande att öppna. Smakar som kallt ört-te. Har dock inte märkt något effekt!
  • Wrigleys Extra bubbelmint – Jättegod smak de två minuterna det varar!
  • Bakis Brustabletter – Vätskeersättning med C-vitamin som ska minska trötthet och utmattning. Fungerar även bra på solsemestern eller efter fysisk aktivitet. Har inte haft behovet att testa denna ännu.
  • Haribo Matador Sunny Mix – Fruktiga och slemmiga godisbitar. Jag hade önskat att jag fått Dark Mix istället faktiskt!

Vad tyckte ni om december månads box?

4 kommentarer

Emma 2015-12-18 - 16:52

Jag blev besviken, fick inte ens hem ngt papper där det stod vad boxen innehöll och vad sakerna kostade! Trist, men nu var det sista ggn.

alexandra 2015-12-18 - 16:56

Håller med.. en av de mindre intressanta boxarna man fått..

Lena 2015-12-18 - 17:00

Hej! Jag har bakat stenåldersbrödet och surdegsknäcket, JÄTTEGOTT! Ska prova denna mixen i helgen hoppas den är god ?. Hade jag bott närmare så hade jag gärna gett dig ett par sirapslimpor (?) i byte mot dina mixer ?

Jennie 2015-12-19 - 09:43

Ja tråkigt innehåll!
Jag testade Go Green mixen, gjorde halva satsen till knäcket och halva till bars. Ingredienserna såg goda ut men det smakade sådär när det var färdigt..
Jag är oxå godisälskare men den där matador mixen var verkligen ingen höjdare..
Så ja, trist box hittills!

Kommentarer är avstängda.