Min första Elegantbox!

av Gratisprinsessan

Idag kom min första Elegantbox som jag vann i en tävling! Elegantbox är en prenumerationstjänst med skönhetsprodukter, precis som Glossybox.

Man ska få minst 5 skönhetsprodukter varje månad som ska ha ett värde över 500kr per box. Boxen kostar 199kr inklusive frakt och man har en månads uppsägningstid. Dessutom verkar det som att alla får samma produkter, dock kan färgnyansen variera. Det känns rättvist mer jämfört med Glossybox system!

Den lilla boxen kom gulligt inpackad med rosa snören och silkespapper! Och ska man räkna efter priserna de själva skrivit så blir värdet 525kr.

elegantbox maj 2015elegantbox maj 2015

Elegantbox  Maj 2015 innehöll:

  • Broaer – Schampoo b2 250ml (värde 160kr)
    Ett unisex-schampo av ett spanskt märke för torrt och skadat hår. Luktar gott! Frågan är om man kan köpa märket i Sverige då jag inte sett till det tidigare.
  • Rapsodine – Fuktighetskräm 50ml (värde 129kr)
    En parfymerad fuktkräm för hela kroppen med svensk rapsolja. Har redan hunnit testa denna och den luktar gott om än lite starkt för mig som är känslig. Men den lär bli perfekt efter all snorkling och bad i sommar!
  • TiRivoire – Sheet Mask (värde 39kr)
    Här har det svenska företaget hakat på den asiatiska trenden med sheet masks, sånt gillas! Dock blir jag lite oroad över att det ska vara en stark rosig doft. Men det återstår att se. Masken innehåller serum och rosenvatten som stramar upp och återfuktar torr hud.
  • Depend – Nagellack O2 nr 438 (värde 29kr)
    Trots att jag tidigare var en nagellacksnörd så har jag inte testat Depends nya formula som ska släppa igenom 30% mer syre. Men nu har jag chansen. Fick en härlig pastellig rosa nyans!
  • Burt’s Bees – Lipgloss 239 Spring Splendor (värde 129kr)
    Har inte tidigare testat läppglans från detta märke utan bara deras populära krämer. Men jag fick en fin användbar nyans!
  • Ellis Faas – Milky Lips L2014 – Ellis Red (värde 39kr)
    Ett flytande läppstift med mycket pigment som inte ska torka ut läpparna. Detta var dock ett prov som räcker till en eller två omgångar. Här får man nog plocka fram en egen pensel om man ska få på det snyggt då det kom i en liten platt tub i plast.
  • Extra produkt: Broaer – Silk Mask b2 10ml
    En provförpackning med en fuktmask för håret.
  • Dessutom fanns det en rabattkod som ger 10% på nyxcosmetics.seNYXSTORE

elegantbox maj 2015elegantbox maj 2015

Vad tror ni om Elegantbox? Hit eller miss?