Schwarzkopf Styliste Ultime Amino-Q Hold Mousse & Hairspray

av Gratisprinsessan

Jag blev en av VIP-testarna hos Schwarzkopf och fick hem Schwarzkopf Styliste Ultime Amino-Q Hold Mousse & Hairspray att prova för ett par veckor sedan.

schwarzkopf amino-q hold mousee & hairspray

Har nu använt dem några gånger och är helt klart nöjd med båda. Frisyren blir som man vill ha den och det är inga problem att bygga volym. Sprayen håller det sista på plats under hela dagen tycker jag så den kommer jag att köra på min korta lugg när det blåser ute. Det gjorde det under tiden jag testat produkterna med och luggen höll formen! För det finns väl inget värre än att gå ut i stark blåst och se ut som om man haft håret i en virvelvind när man kommer till jobbet! 😀

På efterbilden har jag fönat håret och jag lade märke till en nackdel: om man råkar få lite för mycket mousse så är det svårt att få det att se ”torrt” ut igen, vilket jag inte haft problem med tidigare moussear jag testat. En stor fördel är att både sprayen och moussen luktar gott och inte för starkt. Man går inte runt med ett doftmoln runt sig efteråt vilket är en klar fördel! Dessutom blir det inget friss!

4 av 5

 

Betyget blir 4 av 5 – kommer säkerligen att köpa igen!

schwarzkopf amino-q hold hairspray & mousse