Vad vill ni läsa om?

av Gratisprinsessan

grpr

Jag har bloggat om gratis sedan 2012 och känner att bloggen börjar bli lite… spretig. Det känns helt enkelt inte lika kul längre. Jag har till och med funderat på att ta en paus på obestämd tid, men jag tycker ju detta är riktigt kul och intressant egentligen!

Så jag tänkte höra med er – vad vill ni läsa om på bloggen? Gillar ni samlarkampanjer och köp-och-få?
Har ni några generella funderingar gällande gratis/kuponger/etc?

Kommentera gärna med era tips och funderingar! 🙂

21 kommentarer

Linda 2015-02-06 - 10:00

gillar allt du tipsar om! Kanske lite mer om resor & evenemang till bra priser, gratissaker/utflykter/evenemang som man kan göra till sommaren! 🙂

emma 2015-02-06 - 10:17

Jag är en alldeles ny gratisletare så jag slukar all information med hull och hår ☺. Jag vill absolut veta om alla olika samlarkampanjer och dyl som dyker upp. Skulle gärna ta emot tips om vilka sorters streckkoder det är bra att spara på till framtida samlarkampanjer, som du vet brukar komma med jämna mellanrum. Tycker det är jättespännande att gå tillbaka i bloggen och kika på vad som har vart på kampanj tidigare, och alla andra spännande gratissaker du hämtat hem. Tack för rolig läsning!

My 2015-02-06 - 10:50

Jag har också tappat känslan sen någon månad tillbaka. Har för mycket annat att göra också så har prioriterat bort Tjäna In Pengar en del dagar. Kanske bara är en liten nedåtperiod nu sen kommer man få tillbaka känslan igen hoppas jag. Till våren kanske vi får en kick? 🙂

Tania 2015-02-06 - 11:51

Tycker det är kul att du tipsar om gratisgrejer. Fortsätt gärna!!!
Jag gillar tips om sms kuponger m.m…..

Anni 2015-02-06 - 12:01

gillar alla typer av gratis eller rabatt relaterade saker!

mikael 2015-02-06 - 12:40

Du får gärna börja skriva mer generellt om gratis. T.ex. bra strategier att ha när man handlar, ge spartips, skriva om Gör-det-själv-ämnen, kanske börja intervjua folk i gratislandet…

Här är några bra bloggar jag läser regelbundet om du behöver inspiration

http://www.mrmoneymustache.com/
http://earlyretirementextreme.com/
http://simple-living-in-suffolk.co.uk/
http://simple-eating-in-suffolk.co.uk/
http://www.weusecoupons.com/

Madde 2015-02-06 - 13:07

Hej Malin,
Det första jag gör på morgonen är att kolla din blogg, sedan Stonetag och därefter Graisguiden. Förstår att det blir jobbig i längden med bloggen och jag har märkt att du gör fler inlägg en tidigare. Vill jätte gärna att du har bloggen kvar men kanske skulle du begränsa dig till 1 inlägg om dagen för att känna att det fortfarande är kul. Jag är mest intresserad av helt gratis prylar och samla och få kampanjer. Är inte alls intresserad av tävlingar eller sådana kampanjer som finns i butik.
Hoppas att du orkar fortsätta än om i mindre omfattning. Tack för alla gratis tips under dessa år!
Kram på dig!!!

Ellinor 2015-02-06 - 14:14

Oh jag är inne och kollar på din sida varje dag, det går inte att du slutar med den, många kassörskor i affärer undrar hur jag får tag på allt gratis och då rekommenderar jag dem alltid att kolla din blogg.
För det första gillar jag att du har så enkelt namn det är lätt att rekommendera vidare och lätt för folk att komma ihåg.
Sen är jag väldigt glad för sms kupongerna som oftast är gratissaker . Jag gillar även att du brukar skriva med länkarna till erbjudandet vilket gör det lätt för mig att hitta.
Tack för en kul blogg 🙂

Ebos 2015-02-06 - 14:54

Kollar flera ggr om dagen! Gillar gratistipsen och samlarkampanjer. Kul om du ändå fortsätter

Anna 2015-02-06 - 17:35

Jag är intresserad av helt gratis saker. Inte rabattkuponger.
Kämpa på!

Louise 2015-02-06 - 18:35

Jag är inne på din sida varje dag sedan jag hittade din blogg. Så snälla sluta inte! Jag gillar att läsa om det mesta på din blogg; gratissakerna, bra erbjudanden, vad du gjort för fynd…ja jag gillar det mesta du skriver om.

Du gör ett jättebra jobb med bloggen! 😀

Sarah 2015-02-06 - 18:54

Läser oxå flera gånger om dagen och har fått jätte många bra tips från dig. Men har märkt det sista att du inte lagt ut lika många inlägg. Vore kul om du fortsatte.

Sandra 2015-02-06 - 19:16

Vet faktiskt inte riktigt vad du skulle kunna skriva om mer. Är nöjd med din blogg som den är, men kan förstå om du inte känner samma sug, lust å vilja länge.
Hur som helst så vill jag bara tacka dig. Jag snubblade in på din blogg när jag var gravid och såg att du tipsa om massa gott för en blivande mamma. Efter det så kollar jag din blogg flera gånger om dagen.
Vill tacka dig för alla pengar jag sparat ihop. Jag å sambon gjorde en lista på vad alla gratis grejer skulle ha kostat och det blev flera tusen kronor. Så tack så mycket Malin, du är guld värd (som min mamma brukar säga 🙂 )
Känns som man lixom är skyldig dig något bara för man fått så mycket 🙂

Rebecka 2015-02-06 - 19:38

Läser bloggen ofta och är mest ute efter saker som är helt gratis, alltså ”prova-på” etc 🙂

Anna 2015-02-06 - 19:51

Hej! Har läst din blogg nu i några veckor. läser flera gånger om dagen, Tycker att dina tips är jätte bra. Hoppas verkligen inte att du slutar. Har blivit helt biten och fattar inte varför jag inte gjort detta tidigar. Man kan sparara mycket pengar om man vill. Gillar alla gratis tips!!

Louise B 2015-02-06 - 22:26

Jag gillar samlarkampanjer, gratistips m.m.!

cassie 2015-02-06 - 22:28

Gratis saker och kuponger man kan skriva ut eller sms är det jag gillar hos dig 🙂

ArtByHer 2015-02-08 - 08:16

Tycker allt i bloggen är bra, den blir personlig när du själv lägger upp sådant som du hämtat ut gratis/rabatterat.
Jag gillar ALLT och alla inlägg! Keep up the good work!

Emilia 2015-02-08 - 19:57

Gillar din blogg och vill verkligen inte att du ta någon paus. Du borde ju kunna försörja dig på bloggen då jag antar att du har väldigt många läsare.
Mer gratis tips , har en familj på 3 personer varav de är jag min sambo och vår son. OCh väntar nummer 2 så behöver alla tips som går för att handla mat billigare. Och blöjerbjudanden och sånt.
ÄLskar GRATIS!

Lisa 2015-02-08 - 21:04

Nej!! Sluta inte!! 🙁
Jag är student och läser din bligg varje dag, dina tips hjälper mig att få testa nya spännande saker i min annars lite tråkiga vardag!! Jag gillar när du lägger upp tips om gratissaker, olika undersökningar såsom Smartson osv. Även de riktiga saftiga rabattkupongerna hahah… Så snälla! Sluta inte, du anar inte hur mycket din blogg lyser upp vardagen för oss läsare!

fikon 2015-02-09 - 08:45

Din blogg är den första jag kollar in varje dag. Så snälla fortsätt med den 🙂
Älskar sms&få och samla&få!!

Kommentarer är avstängda.