Onsdag, torsdag och lördag

av Gratisprinsessan
 
Det är mycket på gång nu! Förutom att jag började jobba heltid på ett nytt jobb igår så är det en del annat som händer denna vecka!

Imorgon onsdag ska jag på en julklappskväll hos Perfect Skin i Malmö arrangerat av Walles PR & Event (om jag kan hålla mig på benen med min förkyldning dvs).

På torsdag är det adventsmys för medlemmar i The Body Shop-butiken i Kristianstad (vet ej om det är i andra butiker) mellan kl. 15-19 med julklappslotteri, glögg och fina erbjudanden. Hit kommer jag definitivt att gå om jag hinner, bor man 5 minuters gångavstånd från butiken är det ju rätt givet! 😉

Det är också ett julshoppingevent hos Sephora (26-27/11) där det bjuds på tilltugg, erbjudanden och goodiebags båda dagarna till de som har biljett (kostar 50kr). Vet dock inte om det finns några biljetter kvar.

Jag var också inbjuden på VIP-mingel med 4good och MINI i Malmö med kocken Tareq Taylor och en massa annat kul. Dessvärre hinner jag inte dit heller :(.

Det är även VIP-kväll i Rituals-butikerna från kl 17.00 med 20% rabatt samt att det bjuds på dryck och tilltugg. Dessvärre är min närmsta butik i Lund/Malmö så det får bli en annan gång.

På lördag ska jag och en vän på södra Sveriges största bloggmässa som kommer att hållas på Grand Hotel Garden i Malmö som även den anordnas av Walles PR & Event. Ska bli jättekul!

Det är väl konstigt att allt ska hända på samma gång?! 😉