Glossybox – Limited Edition med Clarins

av Gratisprinsessan
Idag släpper Glossybox sin Limited Edition-box med ClarinsPriset är 299 kr och har ett värde på över 900 kr! Begränsat antal boxar – så det är först till kvarn!

Är det något som lockar er? Själv kommer jag inte köpa denna då jag inte känner ett behov av Clarins produkter. Men lådan är ju snygg! 😛

VARNING! Vill ni veta vad som finns i boxen så läs längre ner i inlägget. Vill ni att det ska vara en överraskning så får ni blunda!

 
 
 
  • Eau Dynamisante Treatment Fragrance (465 kr/100 ml) – Den första eau de toilette som kombinerar en dofts njutning med de vårdande egenskaperna hos växter. Med extrakt från ginseng, aloe vera och fräken mjukar den upp och ger fasthet samtidigt som den lämnar en behaglig doft på huden.
  • Beauty Flash Balm (405 kr/50 ml) – Detta är den ultimata räddningen för trött och stressad hy. Trollhassel och olivextrakt hjälper till att jämna ut hudens yta för en uppstramande effekt på linjer och rynkor. Denna “askungen-kräm” [sic] innehåller även lugnande bisabolol som hjälper till att återställa hudens ungdomliga lyster samt risstärkelse som hjälper till att rena huden.
  • HydraQuench Cream (560 kr/50 ml) – En mjuk och återfuktande dagkräm för normal till torr hy. Innehåller bland annat extrakt av Katafraybark och rönnbärsknopp som stärker hudens yta och förhindrar att huden torkar ut, samt granatäpple som minimerar porer. Clarins exklusiva Anti-Pollution Complex hjälper till att skydda huden från väder, föroreningar och extrema miljöer.
  • Be Long Black Mascara (275 kr/7 ml) – Denna revolutionerande mascara är berikad med ett stärkande komplex som stimulerar tillväxten av dina fransar och främjar chanserna att de blir fylligare och längre ned tiden. Kombinerat med en exklusiv borste gör detta denna mascara till ett måste för fransar som saknar längd.
  • Hand and Nail Treatment Cream (245 kr/100 ml) – Denna uppmjukande behandling ger dig mjuka, återfuktande [sic] och ungdomliga händer. Innehåller lugnande sesamolja som skyddar händerna från fria radikaler samt extrakt från japanskt mullbär som förhindrar uppkomsten av mörka ålderfläckar. Myrrextrakt hjälper även till att stärka naglarna.

    Kika in hos Fröken Rosa (källa) för att se bilder på innehållet!

* innehåller affiliatelänk