VIP-paket från Reddville – Absolut Torr

av Gratisprinsessan
absolut torr reddville

Här om dagen kom det hem ett VIP-paket från Reddville’s SheSocial-nätverk med ett fint nagellack från MIYO, tamponger samt Wipes (våtservetter) och Dab-on från Absolut Torr. Fick även dessa produkter förra året och de var verkligen populära! Jag är ett stort fan av våtservetterna som jag brukar använda på fötterna när jag har sommarskor utan strumpor i 😛

 
Absolut Torr är en extra effektiv antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt i upp till 7 dagar. Produkterna är effektiv mot alla typer av svettningar, som t ex armsvett, fotsvett och handsvett.
Dock ska man läsa bruksanvisningen noga för att få bästa resultat!

absolut torr
 
Nu kan du köpa Absolut Torr Wipes och Dab-on i deras nyöppnade Sheroshop – fraktfritt! Använd koden Torr i kassan. Erbjudandet gäller till 30/6 2014.

För att få gratis tamponger direkt i brevlådan kan du registrera dig hos Reddville.