Spara pengar med undersökningspaneler

tjäna pengar på undersökningspaneler

Här finns mycket pengar att hämta! Bli medlem i olika undersökningspaneler och spara ihop poäng för att sedan byta in mot presentkort eller prylar. Se till att värva vänner också för att få extra mycket poäng! Hur många undersökningar man får kan variera beroende på vilken målgrupp man tillhör.

Undersökningspaneler

 • M3 Panel
  M3 är den panelen jag gillar mest! Många undersökningar samt att man även får 25 poäng om man inte passar in i målgruppen på en undersökning. Jag brukar lösa in mina poäng mot Superpresentkort.
 • YouGov
  Också en panel som erbjuder många undersökningar. Poängen man tjänar kan man handla för i deras butik. Produkterna är från kända varumärken. Dock får man se till att tjäna extra poäng för att betala frakten med. Saknar man poäng så finns det möjlighet att betala resten med kort.
 • Touluna
  Svara på undersökningar och samla poäng som du sedan kan byta in mot gåvor eller presentkort (man kan även köpa lotter i deras lotteri).
 • GfK
  Hos Gfk scannar man varje vecka sina inköp med en scanner/mobilen. På så sätt får man varje vecka poäng och för dem kan man sedan handla för i deras butik som är öppen fyra gånger om året. Där kan man hitta allt från presentkort och prydnadssaker till teknikgrejer. Det krävs en hel del engagemang för denna panel för att man ska kunna få ihop till något vettigt.
  Vill du ha en inbjudan? Skicka då fullständigt namn och epost till info@gratisprinsessan.se.
 • Sedan finns det en hel del andra paneler som tar lite längre tid att få något hos som till exempel Triaba PanelCoop Medlemspanel, Ica Kundpanel, Din Åsikt, SF Filmpanel och en hel del tidningar/magasin har egna undersökningspaneler.