Rabatt på entré till Skånes Djurpark 2023

av Gratisprinsessan
rabatt till skånes djurpark 2023

Är du ute efter en rabatt till Skånes Djurpark 2023? Skånes Djurpark i Höör har just nu flera bra erbjudanden med rabatt på entrébiljetter. Passa på att uppleva nordiska djur och roliga aktiviteter för både små och stora besökare!

Barn och vuxna kan njuta av massor av roliga aktiviteter, så som Fåret Shaun Land med traktorbana, matningsexpeditioner, dinosauriepark, vattenaktiviteter, lekplatser, hängbroar, Barnens Bondgård och hinderbanor.

Rabatt Skånes Djurpark 2023

25% rabatt på biljett till Skånes Djurpark Med City Gross Prio

Du som är Priokund hos City Gross får 25% rabatt på din biljett. Läs mer här.

40% rabatt på 2 dagars entré med 1 övernattning i Skånes Djurpark

Få 40% rabatt på boende + entré med detta erbjudande från Let’s Deal. Ta med hela familjen och övernatta 1 natt i vildmarken tillsammans med djuren på Skåne Djurpark. Ni får boende i ett supermysigt tentipitält, middag, frukost, tvådagarsbiljett och tillgång till djurparkens alla aktiviteter. Erbjudandet gäller entré för 2 dagar och 1 övernattning.

Få 30% rabatt på din biljett för dig som är kund hos Skånetrafiken eller Sparbanken Skåne

Om du är kund hos Skånetrafiken får du 30% rabatt på din biljett mellan 1 maj – 25 juni. Även Sparbanken Skånes kunder får 30% rabatt på entrén. 🙂