- Innehåller annonslänkar för FLOREA -

Handla fröer, blomsterlökar & knölar hos FLOREA

av Gratisprinsessan

FLOREA är ett nystartat företag med en stark vision – att fler ska bli inspirerade till att börja odla. Företaget grundades år 2020 med en tydlig vision: att hjälpa människor att börja odla samt att få fler att uppleva det fantastiska med att se sina egna blommor, örter och grönsaker växa.

florea - börja odla

Pausa i vardagen – börja odla

FLOREA vill bidra till att folk ska må bättre, leva mer hållbart och börja odla mer själva. För visst är det en härlig känsla att skörda något som man själv odlat! 🙂

Genom inspiration vill de hjälpa folk att se det fantastiska som finns inom odling och få fler att våga ta steget. Att odla är ett väldigt enkelt och givande sätt att hitta en paus i vardagen, stressa av och finna ro. Odling ska vara kravlöst och utan begränsningar. Man bestämmer alltid själv när, var och hur mycket man själv vill odla.

Hållbarhet är en riktig hjärtefråga hos FLOREA och de använder sig så långt som det är möjligt av ekologiskt odlande och metoder som är skonsamma för naturen och miljön. De utsläpp som sker, till exempel vid frakt av varor, klimatkompenseras såväl som att hela verksamheten är klimatkompenserad.

Handla fröer, blomsterlökar och knölar hos FLOREA

Idag erbjuder FLOREA kvalitativa trädgårdsprodukter – med fokus på fröer, blomsterlökar och knölar. Man kan köpa fröer från Florea här. Gå gärna in och läs mer på deras hemsida Flo-rea.com. Under hela november erbjuder de upp till 40% rabatt!

Kommentera här!