Gå med i Joina – förbättra din hälsa

av Gratisprinsessan
joina

Imorgon måndag (3/10) öppnar @wickanahlin sin steggrupp i appen Joina (värvningslänk). Jag har gått med! 🙂 Det är en perfekt motivation till att få in fler steg varje dag och på så vis förbättra hälsan. Jag går redan på gym med en PT-grupp två gånger i veckan men jag behöver verkligen få in vardagsmotionen då jag jobbar hemifrån. 🙂

När du går med så får du ett individuellt stegmål av appen beroende på hur mycket du gått tidigare, så blir det rättvist för alla. Om du når ditt individuella mål efter 4 veckor så får du en belöning. Vad vinsten blir är en överraskning. Det kan bli poäng, presentkort eller kanske supervinsten!

Testa Joina i 7 dagar helt kostnadsfritt

Joina är en social plattform som gör det kul att tillsammans med andra nå sina hälsomål. För egen del behöver jag all pepp jag kan få. 😉 Just nu får du testa Joina i 7 dagar helt kostnadsfritt.

Det är även gratis att vara med i den allmänna stegtävlingen där topp 10 varje vecka får poäng. Du kan också bjuda in dina vänner och delta i veckoutmaningar för att samla extra poäng.

Poängen kan du sedan byta in mot presentkort, rabatter eller pengar till ditt konto.

joina belöningar

Efter dina 7 dagar så kostar det 99 kr/månad och då får man vara med i 1 grupp i taget. En liten slant för att få extra pepp till att bli hälsosammare! (Du kan använda ditt friskvårdsbidrag!)

Hoppas du också vill vara med – ladda ner Joina här. 💪

3 kommentarer

Maria 2022-10-02 - 16:20

Är det fler än jag som tycker att Stepler blivit sämre iom den nya appen? Eller kanske inte fattar funktionerna? Stegen verkar inte uppdatera om man missat att gå in en dag.

Alex 2022-10-02 - 20:53

Saknar Rituals adventskalendern bland julkalendrarna 😀

Gratisprinsessan 2022-10-03 - 11:40

Tack för påminnelsen! 😀

Kommentarer är avstängda.