Gratis

Landslagströjan har kommit

motionslandslaget

Hade nästan gett upp hoppet men igår kom äntligen gratiströjan från Motionslandslaget. 😛 Tipsade om det här i slutet av juni så det har tagit en stund. Verkar som att det fortfarande går att beställa.

3 Kommentarer

Kommentera här!

 • Reply
  Lena Andersson
  2022-09-21 at 08:48

  Detta stig på deras hemsida:
  ”De tusen första tröjorna gick som smör i solsken. Vi ökar nu antalet tröjor vi ger bort till 10 000, men räkna med lite längre leveranstid. Vi får in nästa batch i augusti, därefter ännu fler i mitten av september och ytterligare en omgång i slutet av oktober. Håll ut, snart får du din tröja.” Så kan definitivt ta ett tag till innan vissa får sina tröjor. 🙂

 • Reply
  Nathalie
  2022-09-21 at 21:32

  Hej, De verkar ha tagit slut i storlek M, L o XL. Är den stor eller liten i storlek? Vilken storlek beställde du?🙏

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2022-09-23 at 21:16

   Beställde i 3XL till sambon men jag tycker snarare det var en 2XL.