Fynda sommarens snacks & dryck hos Matsmart

av Gratisprinsessan
matsmart sommar

Det är så smidigt att beställa hos Matsmart med leverans hem till dörren. Extra bra när man beställer en massa dricka och storpack. 🙂 Sist vi beställde så blev det, förutom flera hela plattor Loka och läsk, även storpack av Smakis (perfekta till barnen!), Marabou Choco Moment och Marabou Kexnougat.

Idag (20/7) kan du fynda 20 stycken Pepsi Max för bara 39 kr.

Psst! Är du ny kund får du 15% extra rabatt på ett helt köp för minst 250 kr. Ange koden NYKUND15 i kassan.

matsmart storpack

Under fotbolls-EM kör Matsmart flera erbjudanden beroende på hur det går för Sverige:

Gruppfas: Gratis produkt på köpet! Dagen efter varje spel får du 1 utvald gratis produkt på köpet för varje svenskt mål när du gör en beställning! Leta efter gratisprodukterna på sidan, de är markerade med en fotboll.

Kvartsfinal: 15% rabatt på nästa köp! Om Sverige spelar i kvartsfinalen och du lägger en beställning samma dag så får du 15% på ditt nästa köp, tom 31.08. PS! Glöm inte att att vara registrerad på nyhetsbrevet. Det är där du kommer att få din kod.

Semifinal: 40% rabatt på våra favoritfotbollsnacks och dryck Om Sverige spelar i semifinalen så får du 40% rabatt på våra favoritfotbollsnacks och drycker!

Final! Sverige vinner! Fri frakt på första lådan! Om Sverige vinner hela kalaset så får alla fri frakt på första lådan dagen efter matchen, missa inte!

Kommentera här!