Skönhet

Solskydd för ansiktet – bäst i test!

- Innehåller annonslänkar för nedan nämnda varumärken -
solskydd för ansiktet

Vilken solkräm är bäst för ansiktet?

Solskydd för ansiktet – förra året så köpte jag La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+ (hette tidigare Anthelios XL Ultra Light Shaka Fluid SPF 50+) och Garnier Ambre Solaire Anti Dark Spots Super UV SPF 50+. Båda var väldigt hypade 2021 och blev slutsålda på de flesta ställena.

Jag måste säga att dessa är de bästa solskydd för ansiktet som jag har testat! 😀 Jag har känslig hy och får lätt soleksem då jag är väldigt blek. Med dessa har jag inte behövt oroa mig för det. Så skönt!

Det blir inget ”white cast” (vitt lager över huden) med någon av dem och sminket lägger sig riktigt fint ovanpå. Man blir heller inte flottig i ansiktet. 👍 Båda har en mer lättflytande mjölkig konsistens än ”vanlig” solkräm. De ska även skakas innan användning.

Vilken är bäst då? Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför, men solskyddet från La Roche-Posay är snäppet bättre än Garnier. Kanske är det att Garnier har en liiite starkare solkrämsdoft än La Roche-Posay. Annars är båda parfymfria. 🙂 Om du vill hålla nere kostnaden så är Garnier billigare.

Så se till att skydda dig från solens strålar nu i vår! Löp och köp! 😛

solskydd för ansiktet - bäst i test

Köp solskydd för ansiktet

 • La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+ (ca pris 179 kr) hittar du hos bland annat MEDS och Lyko.
 • Garnier Ambre Solaire Anti Dark Spots Super UV SPF 50+ (ca pris 139 kr) hittar du hos bland annat Åhléns och Cocopanda.

Vilket solskydd är din favorit? Lämna gärna en kommentar. 🙂

3 Kommentarer

Kommentera här!

 • Reply
  Nicole
  2022-03-18 at 21:36

  Älskar Air Soft Face från Hawaiian Tropic, den är superlen och doftar magiskt! Kostar runt 100kr/styck på Amazon, men hittar tyvärr bara spf 30 (hade gärna velat ha 50)

 • Reply
  Clara
  2022-03-18 at 21:51

  Paulas Choice har en lotionen som förvisso bara är 30 SPF men jag gillar den!

 • Reply
  Paula
  2022-03-21 at 12:35

  Håller med dig! LRP är den enda som inte svider i ögonen för mig, så den är en keeper! 👍