- Innehåller annonslänkar för nedan nämnda varumärken -

Mer klirr i plånboken!

av Gratisprinsessan
cashback gratisprinsessan

Jag nollställde ju alla cashbacksidor för ett par veckor sedan där jag hade möjlighet att göra ett uttag. Så jag tänkte att det är lika bra att göra samma med alla undersökningspanelerna. 🙂

Undersökningspaneler

Här är mina favoritpaneler – bli medlem du också och börja samla poäng till gratis presentkort eller produkter.

  • Pollbox
    Min egna undersökningspanel med över 1100 medlemmar! 😀 Gå med och svara på undersökningar, poängen kan du byta in mot utbetalningar med PayPal. Det kommer att dyka upp fler utbetalningsmöjligheter framöver.
  • Ebuno
    Valde att ta ut 2 x 99 kr till Paypal. Det går även att byta in poängen mot presentkort, biobiljetter eller hyrfilmer.
  • M3 Panel
    Oooh, kunde ta ut presentkort på 400 kr, jag valde Superpresentkort trots att det är dyrare än Huuray. En av mina favoritpaneler. Blir du medlem nu får du 50 välkomstpoäng!
  • YouGov
    Också en av mina favoriter! Kunde ta ut ett presentkort på 500 kr. Som ny medlem får du 100 välkomstpoäng när du registrerar dig!
  • Norstat Panel (inbjudningar finns nu – passa på!)
    Jag valde att ta ut en Sverigecheck på 100 kr. Hos Norstat kan du byta in dina poäng mot bland annat presentkort, Sverigecheckar, biobiljetter m.m.
  • Kundpanel
    Inte nått upp till gränsen denna gång. Få pengarna utbetalda i form av biobiljetter, Superpresentkort, Tidningskungen-presentkort, Triss, PayPal och eller skänk till olika välgörenheter.
  • Monosurveys
    Inte nått upp till gränsen denna gång. Få pengar till PayPal samt Amazon-presentkort.
  • AttaPoll
    Här kunde jag ta ut 72 kr till Paypal. Ange hänvisningskod zxphh efter du laddat ner appen så blir jag glad. En app där du gör korta undersökningar. Utbetalning till Paypal, Revolut, donera till välgörenhet eller presentkort från Zalando och Nike.
  • Toluna
    Inte nått upp till gränsen denna gång. Hos Toluna kan du svara på undersökningar och samla poäng som du sedan kan byta in mot presentkort eller ta ut som pengar till ditt PayPal-konto.
  • Åsiktstorget
    Inte nått upp till gränsen denna gång. Byt in poängen mot presentkort från Zalando, H&M, Netonnet mfl. Går även att ta ut belöning till Paypal-konto.

6 kommentarer

Anna 2022-01-18 - 00:01

Nån mer som är med i ram panelen. Aftonbladet tex. Får ju aldrig undersökningar längre!!

Gratisprinsessan 2022-01-18 - 07:35

Jag tröttnade på dem, fick som du säger aldrig några undersökningar 😛

Ida 2022-01-18 - 07:20

Kommer du jobba på att få din undersöknings sida på Svenska, tycker det är kruxigt när det bara är på engelska

Gratisprinsessan 2022-01-18 - 07:34

Ja absolut. Just nu kan du ändra språk när du är inloggad så att själva dashboarden blir på svenska. Dock kommer vissa frågor fortfarande vara på engelska, men arbetet pågår. 🙂

Isabel Söderlund 2022-01-18 - 13:44

Hej! Varför har du din Pollbox på engelska?. Det är bara på engelsk som jag får upp!. Och det kan inte jag!

Gratisprinsessan 2022-01-18 - 15:49

Det är själva det underliggande systemet som är på engelska. Men det går nu att ändra språk i dashboarden när du är inloggad så att den blir på svenska. När du kommit igenom de första frågorna så är många undersökningar på svenska 🙂

Kommentarer är avstängda.