- Innehåller annonslänkar för lookfantastic -

Spoiler! lookfantastic Beauty Box oktober 2021

av Gratisprinsessan
spoiler lookfantastic beauty box oktober 2021 - treat yourself

I oktober månads Beauty Box från lookfantastic med temat Treat Yourself finns det flera fina godbitar! 🙂 Vill du inte veta vad som finns i boxen så ska du sluta läsa nu.

Den här gången är boxen i en fin gul höstfärg och innehåller 6 olika produkter som ska väcka känslor av föryngring, förnyelse och lycka.

spoiler lookfantastic beauty box oktober 2021 - treat yourself

Innehåll i lookfantastic Beauty Box oktober 2021 – Treat yourself

  • Dr Botanicals – Turmeric Mask (30 ml)
  • The Vintage Cosmetics Company – Scrunchies (2 st)
  • Philip Kingsley – Bond Builder (20 ml)
  • Rituals – The Ritual of Mehr Body Cream (70 ml)
  • Filorga – Oxygen Glow Cream (15 ml)
  • Ecooking – Cleansing Gel (125 ml)
innehåll lookfantastic beauty box oktober 2021

Mehr-krämen från Rituals har en doft av ”sweet orange & cedar wood” och den luktar riktigt gott faktiskt. 🙂 Scrunchisarna har jag börjat använda direkt, har inte använt sådana sedan barndomen och fattar inte varför det dröjt så länge, de är ju superbekväma!

lookfantastic beauty box oktober 2021

Rengöringen från Ecooking har jag redan testat två gånger, jag gillar den! Masserar in den i ansiktet och sedan torkar jag av med blöta återanvändbara frottérondeller.

Det ska bli spännande att prova på masken från Dr Botanicals och hårprodukten från Philip Kingsley. Så jag är riktigt nöjd med denna box. 🙂

Prenumerera på lookfantastic Beauty Box

Oktoberboxen går att beställa från och med 1 oktober. Få din första box för 125 kr med koden TREATBB (gäller t.o.m. 29/10). Prenumerera här.

lookfantastic Adventskalender rabatt

Du har väl inte missat lookfantastic adventskalender? 😀 För nya prenumeranter: När du använder koden ADVENTNEWSUBS i kassan tillsammans med kalendern och en lookfantastic Beauty Box prenumeration (3, 6 eller 12 månader) så får du 180 kr rabatt på kalendern.

För prenumeranter: Använd koden ADVENTSUBS eller klicka dig vidare genom ditt e-postmeddelande för att få 180 kr rabatt.