Handlar du hos Lidl? Få betalt för dina kvitton!

av Gratisprinsessan
gratis presentkort med storewards

Handlar du hos Lidl? Nu kan du få betalt för dina kvitton! I appen Storewards (värvningslänk) kan du fotografera och ladda upp kvitton. Just nu är det endast Lidl-kvitton, det har varit fler butiker tidigare. I gengäld samlar du mynt som kan bytas in mot GoGift-presentkort eller pengar till PayPal-konto.

Du kan också samla fler mynt genom att logga in i appen varje dag samt värva vänner. Du får fotografera så många kvitton du vill, men endast unika kvitton. Det behöver inte ens vara ditt eget kvitto. 🙂

Använd min kampanjkod m4d4s när du installerar Storewards så får du 1000 mynt. 🙂 Även jag får mynt när du använder min kod.

Just nu får man extra mycket poäng när man värvar sina vänner. Så passa på! 🙂

1 kommentarer

Liza 2021-07-21 - 08:01

Verkar bara finnas till android 🙁

Kommentarer är avstängda.