- Innehåller annonslänkar för MonoSurveys -

Tjäna pengar på enkäter hos MonoSurveys!

av Gratisprinsessan
monosurveys

Idag har jag gått med i en ny undersökningspanel som heter MonoSurveys. 😀 I en panel kan du tjäna pengar eller presentkort genom att göra onlineundersökningar. Det går att få pengar till PayPal samt Amazon-presentkort.

Det ska bli intressant att se om denna är bra. 🙂 Vill du också gå med? Registrera dig gratis här.

4 kommentarer

Malin 2021-10-28 - 14:18

Hej
Är medlem på monosurveys sedan ett tag tillbaka och har nu äntligen skramlar ihop 55 poäng. Men vet du när man kan begära utbetalning via paypal? Amazon kom nyss upp som utbetalning alternativ men väntar på paypal? Om det nu betalas ut på denna panel vet du om det sker direkt? Dynata, splendid och cint betalar ju någorlunda på studs eller inom 1h men på isay får man vänta 4-6 veckor..

Mvh Malin

Gratisprinsessan 2021-10-28 - 15:58

Hej! Jag har ännu inte kommit upp i så många poäng där så jag har inte testat att göra en utbetalning tyvärr. Om jag nu hittat rätt information så måste man ha tjänat ihop 10 euro för att kunna få det utbetalt vida Paypal.

Malin 2021-11-01 - 14:05

Hej
Ja det så jag med sedan.
mvh Malin

Malin 2021-11-14 - 09:49

Hej igen
Bara nyfiken på hur det har gått för dig på sidan, vet ingen mer som är inskriven där.. jag har kommit upp i 87 nu, fast försöker googla på om sidan betalar ut direkt. Attapoll och mobrog betalar en på studs och opinionapp inom några timmar upp till 1 dag.

Sedan jag har erfarenheten av att toluna och isay skickar belöningen inom 4-6 veckor. Är sidan här uppdaterad om de andra undersökningsföretagen så ska jag se om det finns någon mer.

Mvh Malin

Kommentarer är avstängda.