Barn & Bebisar Gratis

Testa Zcooly gratis i 30 dagar!

- Innehåller annonslänkar för Zcooly -
testa zcooly gratis i 30 dagar

Ett supertips till er som har barn mellan 5-12 år! 🙂 Just nu får ni testa spelappen Zcooly helt gratis i 30 dagar! Ingen bindningstid! Ange koden GRATISPRINSESSAN30 vid registrering.

Med appen Zcooly får ditt barn på ett pedagogiskt sätt lära sig matte med lärorika och roliga spel lära sig matte tillsammans med bångstyriga får, pruttande hamstrar och tårtbak! 😀 Appen fungerar på datorn, mobilen och surfplattan!

De har precis släppt en ny uppdatering! 🙂 “Nu kan ditt barn springa runt på ön Sasmandus kullerstensgator och prata med de tokiga karaktärerna samtidigt som de lär sig matte. Hjälp Håke i hans affär, bygg klockor tillsammans med Gunnart eller baka tårtor med Josanna i hennes café samtidigt som ditt barn övar på kunskaper som addition, subtraktion, multiplikation, division och mycket mer!”

*Du får 30 dagar gratis med koden ovan, därefter 99 kr/mån. Ingen bindningstid! Säg upp när du vill.

+4

Inga kommentarer

Kommentera här!