Gina Tricot rea!

Barn & Bebisar Mode

Nya rabatter hos Lindex!

- Innehåller annonslänkar för Lindex -
lindex rabatter

Hos Lindex har det dykt upp några nya rabatter! 🙂 Det är 25% rabatt på alla ytterplagg med koden easter25 och 20% på damstrumpbyxor med koden 20tights. Båda rabatterna gäller även på rea!

Dessutom är det 3 för 2 på basplagg barn, 3 för 2 på baby pyjamas och 3 för 2 på trosor.

Erbjudandet på ytterplagg gäller t.o.m. 7 april 2021. Gäller för nya och befintliga MORE-medlemmar. Gäller i butik och online. Gäller på både dam- och barnsortimentet. Gäller även på rea. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.
Erbjudandet på damstrumpbyxor gäller t.o.m. 21 april 2021. Gäller för nya och befintliga MORE-medlemmar. Gäller i butik och online. Gäller på både dam- och barnsortimentet. Gäller även på rea. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

+1

Inga kommentarer

Kommentera här!