Rabatter

10% rabatt på böcker hela helgen!

- Innehåller annonslänkar för Adlibris -

Passa på att köpa böcker hos Adlibris i helgen! Du får 10% rabatt med rabattkod 10VÅR21.

Behöver du boktips? Jag kan rekommendera böcker som jag nyligen läst; böckerna om De sju systrarna av Lucinda Riley, Mytomanen av Sofie Sarenbrant och böckerna om Johan Rokka av Gabriella Ullberg Westin. Har du läst några bra nyligen? Tipsa mig gärna. 🙂

*Rabatten dras automatiskt när du skriver in rabattkoden i kassan. Rabattkoden gäller t.o.m. 2/5 2021. Gäller ej presentkort, Adlibris Letto, e-böcker, nedladdningsbara ljudböcker, kurslitteratur och kan inte kombineras med andra rabattkoder. Gäller ej på redan lagd beställning.

+4

4 Kommentarer

Kommentera här!

 • Reply
  Cecilia
  2021-04-30 at 20:11

  Om du gillar feelgood-böcker så tyckte jag verkligen om “Sambo på försök” och “En halv värld bort”. Jag har nyligen läst böckerna i serien “Crazy rich Asians” efter att jag sett första filmen på Netflix, men gillade nog filmen snäppet bättre.
  Om du är intresserad av faktaböcker så tyckte jag mycket om “Sapiens” och den mer ekonomirelaterade boken “Lev lokalt” är en bok jag läst om redan igen 🙂

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2021-05-01 at 08:45

   Tack för alla tips! 😀 Jag har varit nyfiken på Crazy Rich Asians också men tänkte att det nog inte blir så bra som filmen. Hade velat läsa Familjen Bridgerton också men efter att ha sett tv-serien så vet jag inte om det är värt det 😉

 • Reply
  Nicki
  2021-04-30 at 23:26

  Simon Häggströms böcker är fantastiska! Börja gärna på Skuggans Lag.