iDeal of Sweden - 30% + 20% extra rabatt

Erbjudanden Gratis

Skaffa ett gratis P.F.C Mastercard – få 50 kr

- Innehåller annonslänkar för P.F.C -
pfc - få 50 kr gratis

Jag har precis skaffat P.F.C – både appen och deras Mastercard – det är helt gratis! 🙂 Jag har ju redan Revolut men vill prova även detta kort eftersom jag ju gillar att testa nya tjänster. 🙂

Med P.F.C app kan du enkelt få koll på din ekonomi. Du kan bland annat göra en budget, sätta upp sparmål, se vilka kategorier som du lägger mest pengar på och skapa grupper för att dela köp med dina vänner.

pfc gratis mastercard

Få 50 kr gratis

Ladda ner P.F.C-appen och installera den (du måste ha Bankid). I appen kan du sedan beställa ditt kostnadsfria Mastercard. Kortet är gratis, 0 kr i årsavgift, det enda som skulle kosta dig något är om du tar ut mer än 1000 kr/månad i kontanter. Men det är ju sällan man använder kontanter idag. Det är alltså inget kreditkort utan du sätter in pengar på kortet snabbt och enkelt med Swish.

Medans man väntar på att få hem kortet så har man ett virtuellt kort i appen vilket är en stor fördel! 🙂 När du fått hem ditt kort och aktiverat det så får du 50 kr! 🙂 Även jag får 50 kr.

  • Få 50 kr gratis när du aktiverat ditt kort.
  • 0 kr i årsavgift.
  • Kontaktlöst Mastercard debetkort.
  • Inga extra avgifter eller valutapåslag vid utlandsköp, Mastercard’s växlingskurs gäller och de lägger inte på något extra.
  • Automatuttag upp till 1000 kr/mån, efter det tillkommer en avgift på 1,5%. Gäller både utomlands och i Sverige.

Jag har precis fått hem mitt kort och ska testa det nästa gång jag kommer till en affär. 🙂

Inga kommentarer

Kommentera här!