Gina Tricot rea!

Erbjudanden

Gratis hos Buyersclub!

buyersclub

Jag har inte besökt Buyersclub (värvningslänk) på evigheter men kikade in idag och såg att det fanns många olika gratisprodukter att välja mellan om man är Plus-medlem. Man får välja en ny produkt var 15:e dag. Just nu finns det bland annat fina gratis innetofflor som jag blev sugen på. Sedan såg jag att det fanns en nagellacksbox med 5 glitterlack från Isadora för bara 119 kr! Men ska kolla om det finns annat jag vill ha innan jag skaffar Plus. Det ska ju löna sig också! 🙂

För att få gratisgrejer + låga priser måste man alltså vara Plus-medlem. Medlemskapet kostar 69 kr/månad och det är 30 dagars bindningstid.

Få 100 kr att handla för! Blir du medlem genom min värvningslänk här och skaffar Plus så får du 100 kr att handla för (även jag får 100 kr). Gäller enbart om du inte tidigare varit medlem.

Är det några av er som shoppar där fortfarande? 🙂

+2

2 Kommentarer

Kommentera här!

 • Reply
  Jessica
  2021-01-03 at 10:53

  Jag handlade ett par gånger, men sedan fick jag inte en leverans på grund av fel i lagersaldo. Tyckte tonen var otrevlig och då kände jag att det inte var för mig längre. Annars är just boxarna lite trevliga.

 • Reply
  Sarah Lundberg
  2021-01-03 at 14:04

  Jag har tre par av de tofflorna, de är supersköna 🙂