Testa Zcooly gratis!

Gratis

Gratis julgran från Skånes Djurpark!

Även i år går det att få en gratis julgran från Skånes Djurpark! 😀 På måndag den 21/12 efter kl 12.00 går det att hämta en gran.

Efter Djurens Jul har vi ett helt gäng julgranar som längtar efter egna hem. Vi förstår att många har det tufft i dessa tider och kanske inte har pengar över till julgranen. Därför ger vi efter helgen bort alla våra granar gratis så att fler kan få julstämning i sina hem. Kanske vill du eller någon du känner adoptera en av våra granar? Dela gärna detta inlägg och hjälp våra granar att hitta hem till jul! 🎅🏼

Kom och hämta din gran på måndag den 21/12 efter klockan 12. Då håller vi också julöppet i Äventyrsbutiken mellan kl. 12-20 för dig som vill handla de sista klapparna 🐾

+7

Inga kommentarer

Kommentera här!