Gratis

Jag missade såklart gratis müsli från Pauluns!

pauluns musli

När man väl har satt sig för att jobba ostört i några timmar så händer det roliga grejer! 😉 Det är ibland ett måste för mig som gått in i väggen (länge sedan), så jag gör så vid stressiga perioder, annars kan jag inte fokusera och få något gjort. Så därför är jag inte alltid på hugget.

Fick flera tips om att det delades ut gratis Pauluns Müsli! Men de är slut nu.

4 Kommentarer

Kommentera här!

 • Reply
  Lisa
  2020-10-09 at 08:22

  Finns nu!

 • Reply
  Ulrika
  2020-10-08 at 17:17

  Du ska inte känna att du måste hålla koll på olika gratisutdelningar, du tipsar när du har något tips.

 • Reply
  Emma J
  2020-10-08 at 15:45

  Fick inte heller något sms, men tänker att det kanske kommer senare eftersom man bara kunde registrera sig en gång :/