fbpx

iDeal of Sweden - upp till 70% + 15% extra

Hem & inredning

Rabatt hos Bygghemma

bygghemma rabatt

Vi lär nog inte vara de enda som köper diverse grejer till renovering och trädgård just nu! 😛 Så jag tänkte tipsa om att det finns en rabattkod till Bygghemma! Vi beställde en ny ytterdörr till baksidan för ett tag sedan, då var det fint med en rabattkod! 🙂 (De finns inte hos någon återbäringssida dessvärre.)

Den enda koden som jag hittat som fungerar nu är HEMESTER som ger 5% rabatt t.o.m. 31/5.

ny ytterdörr

Det blev ett riktigt lyft för baksidan att byta från den gröna dörren till en vit! 😀 Den gröna satt dessutom inte som den skulle, det var en glipa som släppte in kylan. Men som vanligt när man löser ett problem så hittar man ett annat! Behöver nämligen bort trappan (sjunger på sista versen) och byta syllen under dörren. 😉

Och ja, fönstret har en konstig placering då det finns en vägg mitt i den. Vet inte om det var väggen eller fönstret som kom dit först. Får se hur vi ska lösa det, det står inte på priolistan om man säger så. 😉

Inga kommentarer

Kommentera här!