- Inlägget är i samarbete med Partykungen och innehåller annonslänkar -

Det behöver inte vara tråkigt att vara hemma!

av Gratisprinsessan
spel - jenga, sanning eller skitsnack, minns du 90-talet?

Det behöver inte vara tråkigt att vara hemma mer än vanligt! 😀 Jag gjorde en beställning med några spel från Partykungen som jag tänkte att vi skulle roa oss med framöver. Till grillkvällar, hemmamys i soffan eller att spela tillsammans med någon som man inte kan träffa för tillfället (digitalt!).

spel - jenga, sanning eller skitsnack, minns du 90-talet?

Det blev det klassiska Jenga (från 6 år) som jag inte spelat sedan förskolan tror jag. Går att spela själv också. Spelet går ut på att dra ut de understa klossarna i tornet och stapla dem överst utan att välta tornet.

Ett annat spel som verkar kul är Minns du 90-talet? Ett frågespel med lätta, medelsvåra och supersvåra frågor om allt som hände under 90-talet. En riktig nostalgitripp med andra ord! 😀

sanning eller skitsnack

Beställde också ett spel som heter Sanning eller Skitsnack. Innehåller massor med frågor där man ska kunna skilja skitsnack från sanningar! Har inte spelat det tidigare. Verkar vara ett kul spel att ha till t.ex. en middagsbjudning eller om man Facetimar en vän! 😛

Brukar ni spela några spel? Tipsa mig gärna om roliga spel! 🙂

3 kommentarer

Anna 2020-04-30 - 07:44

Jag är så mkt tävlingsmänniska att det nästan är jobbigt. 😬 Tycker Fia med knuff är asroligt med nån som är lika tävlingsmänniska, kan bli väldigt högljutt! 😅 Cluedo tycker jag är roligt men är för korkad för att vinna. Uno?

Annie 2020-04-30 - 09:31

Ticket to ride (USA-brädet är ett bra spel att börja med), Settlers of Catan, Carcassone. Bästa spelen i världen! ☺️ Sen finns det inte mycket som slår ett vanligt hederligt maxi-yatzy.

Ulla 2020-04-30 - 14:21

”Med andra ord” är ett mycket roligt spel! Det passar även yngre och alla kan vara med!

Kommentarer är avstängda.