Frånkopplad…

av Gratisprinsessan
snö

Hej på er! Det har varit tyst på bloggen hela helgen som ni kanske märkt. Jag har försökt att koppla bort allt i helgen. Allt om viruset och hysterin på sociala medier har förhöjt min redan höjda ångestnivå så det kändes som att jag behövde en paus.

På lördagen var vi och köpte lite blommor på en plantskola. Det var massor av folk, ingen tog någon notis om skyltar som bad alla att hålla avstånd. Ugh.
Men dagen var ju helt underbart med en massa sol, värme och plantering! 😀

blommor

Under natten till söndagen bestämde sig naturen för att ge en liten käftsmäll. Vaknade upp till massor av snö! 😛 Trots att jag ställt ett par krukor på trappan under tak så letade sig snön in där ändå. Men de verkar ha repat sig! 🙂

Jag hoppas ni mår bra! Ta hand om er! <3

3 kommentarer

Madelene 2020-03-30 - 10:04

Det behövs lite mental vila i dessa tider. <3 Jag tog avstånd i kön på Ica och folk omkring tittade väldigt konstigt på mig samtidigt som de själva stod tätt intill varandra. Mycket mysko, trots all information vi får varje dag.

Sarah Lundberg 2020-03-30 - 16:36

Man behöver ha såna dagar också. Jag var tvungen ta paus från allt dagarna innan jag åkte till Småland, hade såna panikattacker så jag trodde jag skulle dö.
Mycket handlar ju om sunt förnuft, tvätta händerna och håll avstånd till folk men när man blir så extremt matad med hemska nyheter hela tiden så är det inte konstigt att ångesten stiger.
Stor kram till dig i alla fall Malin!

Pappa Betalar 2020-03-31 - 18:57

Hej!
Ibland är det behövligt med en ”internetpaus”.
Jag brukar göra det ibland men blev nu påmind om att det var längesedan. Måste ta en helg utan sociala medier och annat brus. Det är riktigt skönt.

Pappa betalar? – Bloggen om privatekonomi

Kommentarer är avstängda.