- Innehåller annonslänkar för Norwegian & American Express -

En ny resa är bokad!

av Gratisprinsessan
amsterdam

Har varit fullt upp i helgen! Jag håller på att sortera och rensa bland skönhetsprylar (igen), denna gången ska jag bli av med allt! 😉 Ni som har kollat mina Instagram Stories har sett mängderna haha. Jag har lagt upp en del på Tradera redan nu, kommer nog mer ikväll. Kolla mina Tradera-annonser här!

Dessutom så regnade det in vid ett fönster när det var oväder i söndags. Det var inte lite heller! Inte särskilt kul. Vi fick trycka in en handduk uppe vid toppen som sedan fick leda vattnet ner i en hink på fönsterbrädan. Suck! Sånt man inte vill ska hända!

Men en god nyhet också! Vi har bokat en resa! Det blir Amsterdam i maj med ett par vänner. Var där senast i augusti förra året. Vi har en hel del Norwegian-poäng som förfaller vid årsskiftet och vi kommer inte att hinna använda alla så vi beslöt oss för att bjuda vännerna på flygresan. Ska bli kul! Älskar Amsterdam! 😀 (Jag kanske skulle ta och skriva ett inlägg med några Amsterdam-tips?)

Norwegian-kortet är ett kreditkort (VISA) som är gratis (ingen årsavgift) och ansöker du genom min länk så får du 200 poäng (värde ca 200 norska kronor) när du gjort ditt första köp! Vi använder det överallt där American Express inte fungerar. Poängen samlar vi till gratis flygresor! 🙂

Psst! Ansöker du om ett American Express Premium (kreditkort) innan den 4 mars 2020 så får du 25% extra poäng! Dvs. 15 000 poäng istället för ordinarie 12 000 poäng. Gratis de 3 första månaderna, därefter 100 kr/månad. Läs mer om Amex här!