fbpx
Gratis

Kvällens gratisbeställning hos Lyko!

- Innehåller annonslänkar för Lyko -

Det är kris här hemma (för mig!). Upptäckte i morse att mitt schampo från Grazette var slut. Var bombsäker på att jag hade en extra flaska! Men hittade ingen tyvärr.

Så nu har jag gjort en gratisbeställning hos Lyko. Denna gång tog jag en stor förpackning av Grazette Neccin No4 Sensitive Balance Shampoo, 1000 ml!

Det är det enda schampo som inte gör att min torra hårbotten kliar! Så jag kan inte leva utan det! Och dessutom behöver jag inte ha balsam i efteråt vilket är skönt. Går snabbare att duscha och jag slipper en extra produkt. 😉 Jag fick ta ett annat schampo som tidigare har fungerat men det har kliat hela dagen. Blir galen! Så tills paketet kommer får jag testa något annat, kanske ska prova det från The Body Shop som jag har här hemma.

Jag beställde även Lyko hårband med rosett som det är halva priset på.

Hade en värvningskod som gav 20% rabatt och sedan använde jag värvningsbonusar också (tack alla ni som använt min länk!) så köpet blev gratis! 🙂

Tips: Som ny kund får du 20% rabatt på ditt första beställning om du registrerar dig genom min länk här!

 • Eva Aronsson
  2020-01-16 at 00:31

  Jag hade också problem med kliande hårbotten. Använder numera aleppotvål från Apotea. Den innehåller bara förtvålade vegetabiliska oljor. Slipper nu den hemska klådan.

  • Gratisprinsessan
   2020-01-21 at 12:09

   Åh vad skönt att den fungerar för dig! 😀