- Innehåller annonslänkar för Revolut -

Skaffa Revolut och få 111 kr gratis!

av Gratisprinsessan
revolut kort

UPPDATERING: Detta erbjudande har löpt ut!

Nu har jag fått nya inbjudningar från Revolut att dela med mig av! 😀 Just nu får du 111 kr helt gratis när du ansöker om kortet! Jag får också 111 kr.

Revolut är ett gratis betalkort (Mastercard), inget kreditkort alltså (ingen kreditkoll görs). Ingen årsavgift och inga dolda kostnader! Jag har använt kortet ett tag nu och är supernöjd! 🙂

Med kortet får du 0% i valutapåslag, kostnadsfria uttag i bankomater i hela världen (upp till 2000 kr/mån med gratiskortet) och marknadens bästa växlingskurs. Ett kort som är perfekt att ha med på resan! Du får både ett fysiskt kort och ett virtuellt kort. Det virtuella kortet kan du börja använda direkt (för shopping online) när du blivit godkänd.

Det enda du behöver göra är att registrera dig här & ladda ner appen, verifiera din identitet, sätta in 100 kr via banköverföring (dessa förlorar du inte utan du kan handla för dem sen) och beställa ett fysiskt kort.

Gör sedan din första kortbetalning och vänta på att den visas som Slutförd i appen, vilket kan ta upp till 7 dagar. Sedan får du in 111 kr på kortet!

Erbjudandet gäller bara i 20 dagar till, så passa på! 🙂

1 kommentarer

Nadja 2019-11-10 - 07:21

Är kortet bara bra utomlands? Finns det några fördelar med det här hemma? Poäng när man handlar med det eller dylikt?

Kommentarer är avstängda.