iDeal of Sweden - 30% + 20% extra rabatt

Recensioner

Unboxing: Glossybox oktober – Day vs Night

- Inlägget är i samarbete med Glossybox och innehåller annonslänkar -
glossybox oktober 2019

Till lunch roade jag mig med att öppna oktoberboxen från Glossybox, frontad av Alice Stenlöf! 🙂

innehåll i glossybox oktober 2019

Innehåll i Glossybox oktober 2019 – Day vs Night

Jag fick version 04.

 • MannaKadar Beauty – Bloom Mascara
 • 3INA Makeup – The 24H Pen Eyeliner
 • Context – Hydrating Toner
 • Oslo Skin Lab – The Solution Anti-Wrinkle Collagen
 • Vichy – Mineral Micellar Water Sensitive Skin

innehåll i glossybox oktober 2019

Den enda produkt som jag känner att jag inte vill prova är kollagenpulvret (som ska motverka rynkor, fina linjer och celluliter inifrån). Är väldigt skeptiskt mot sådant, äter hellre hälsosam mat. Det är ingen produkt som tilltalar mig i alla fall. Någon som har testat? 🙂

Annars är jag nöjd med produkterna! Jag hoppas mascaran kan hålla mina fransar i styr! 😀

Är ni nöjda med innehållet denna månad?

 • Cecilia
  2019-10-14 at 18:47

  Jag testade kollagenpulvret under en månads tid. Jag hade riktigt torr hud och celluiter och ville se om den hjälpte, men det enda som hände var att jag fick en massa finnar och plitor! Dessa försvann igen när jag slutade med pulvret helt.
  Det kanske funkar för vissa, men nej, jag kan definitivt inte rekommendera oslo skin lab iallafall. Min hud blev helt förstörd.