Få 30 kr att tävla för hos Spinsell!

Gratis

12 timmar kvar! Få 200 kr helt gratis!

- Innehåller annonslänkar för Revolut -

Nu är det bara 12 timmar kvar på erbjudandet där du får 200 kr helt gratis när du skaffar Revolut! 🙂 Passa på!

Vad är Revolut?

Revolut är ett gratis betalkort (Mastercard), inget kreditkort! Ingen kreditkoll görs alltså. Ingen årsavgift och inga dolda kostnader!

Med kortet kan du betala med 0% i valutapåslag (växla pengar direkt i appen!) det ger dig kostnadsfria uttag i bankomater i hela världen (upp till 2000 kr/mån med gratiskortet) och dessutom marknadens bästa växlingskurs. Du kan även skicka och ta emot pengar till dina vänner med några klick – precis som med Swish. Kortet är perfekt att ha med sig på resan!

Du får både ett fysiskt kort och ett virtuellt kort. Det virtuella kortet kan du börja använda direkt (för shopping online) när du blivit godkänd. Sedan kommer kortet i brevlådan efter någon vecka.

Så registrera dig här (eller följ min guide nedan) och sätt in 100 kr. När du gjort din första betalning med kortet så får du in 200 kr i bonus – även jag får 200 kr i värvningsbonus.

Du förlorar alltså inte dina 100 kr! Vem vill inte ha 200 kr helt gratis? 🙂

Revolut – så här gör du för att ansöka

Det är viktigt att du gör alla stegen!

  1. Klicka på länken här för att komma till registreringen – skriv in ditt mobilnummer.
  2. Du får ett sms med en nedladdningslänk till appen. Ladda ner den och följ instruktionerna. Det är superenkelt och lätt att förstå!
  3. När du fyllt i alla uppgifter och slutfört registreringen så är det dags att välja ett kort. Revolut Standard är helt gratis.
  4. Nu kan du sätta in 100 kr via banköverföring eller kort.
  5. Glöm inte att gå in i dina inställningar i appen och gå igenom stegen för att verifiera ditt konto. Du behöver vara minst 18 år och ha ett körkort, pass eller ID-kort. Det enda du behöver göra är att fotografera det och sedan ta en selfie (man behöver inte ens se snygg ut!). Det tog bara någon timme innan min verifiering blev godkänd.
  6. Välj att få ett fysiskt kort hemskickat (kostar inget om du valt Revolut Standard utan några färgändringar). Du måste beställa det fysiska kortet!
  7. Därefter är allt klart. Ditt kort skickas hem till din adress automatiskt och du kan redan nu använda ditt virtuella kort!
    För att få registreringsbonusen måste du slutföra en transaktion med antingen ett virtuellt eller fysiskt Revolut-kort (väntande transaktioner kan ta upp till sju dagar innan de slutförs).