Gratis

Besvikelsen är stor!

nyinflyttad reklam

I förra veckan fick jag hem ett kuvert i brevlådan med “inflyttningserbjudanden från företag din kommun”. Men besvikelsen var ju stor när jag insåg att gratisprodukterna (kyckling & kaffe) gäller en ICA-butik i grannkommunen haha! Det tar en halvtimme med bil till den butiken, ligger liksom åt fel håll. Lite surt! 😛

Sen fanns det erbjudande från XXXLutz i Malmö och ett gym som också finns i grannkommunen 😛

flyttfika

Men idag blev jag desto gladare när jag fick ett mail från Coop med gratis “flyttfika”! Gratis kaffe och kladdkaka! 🙂

  • Elin
    2019-09-16 at 15:08

    Jag fick faktiskt riktigt bra erbjudande, när jag flyttade! Halva priset på godisaffären. Halvapriset på blomsterlandet bland annat. 25% hos frisören, den gav jag dock bort.