Gratis

Missa inte gratis tidningar hos Tidningskungen!

- Innehåller annonslänkar för Tidningskungen -
tidningskungen solsting - gratis tidningar

Du har väl inte missat att du kan få 17 tidningar helt gratis hos Tidningskungen? Jag har själv beställt alla tidningar med korsord (som jag tänkt ge bort) och hundtidningen! 😀
Se alla tidningarna här!

 • Du kan beställa alla 17 eller bara de tidningar du vill ha. Du kan göra flera beställningar men det är max 1 nummer av varje tidning per person/hushåll!
 • Prenumerationerna avslutas automatiskt när du har fått ditt gratis nummer. Du behöver inte göra något.
 • Det är fraktfritt!

Självklart avslutas prenumerationerna automatiskt och det tillkommer inte några dolda avgifter. Varje tidning går att beställa en gång per hushåll/person. OBS: Kampanjen är tidsbegränsad, gäller tom. 2019-07-15.

 • Jessica
  2019-07-05 at 13:49

  Jag har beställt tidningar för några dagar sedan. Nu har jag fått massa mail från titeldata om hur jag fixar min e-tidning och kan logga in och kolla min prenumeration. Kommer man få fysiska tidningar?

  • Gratisprinsessan
   2019-07-05 at 13:51

   Det har jag också fått. Men man kommer att få fysiska tidningar 🙂

 • Annie
  2019-07-05 at 21:52

  Jag lyckades bara beställa 10 stycken i ett köp, sen tog det stopp! Kanske skulle gått att beställa dom resterande i ett annat köp. Men kommer ändå inte hinna kryssa/läsa så många tidningar 😉 Riktigt bra tips!! Älskar att följa din blogg pga sånt här :))

 • Rebecka
  2019-08-13 at 11:01

  Hej! har du fått några tidningar än? Fick en kors och tvärs idag men fick en räkning med på tidningen?