Allmänt

20% på toner & bläck från inkClub!

- Innehåller annonslänkar för inkClub -

 

För någon vecka sedan gjorde jag ännu en beställning från inkClub! Måste säga att jag blir lika imponerad varje gång jag beställer! Alltid supersnabb frakt! 😀 Jag har även testat bläckpatroner från deras eget märke ett tag nu och har inte märkt någon större skillnad mellan dem och märkespatroner! inkClubs patroner är dessutom billigare 🙂

De har allt man kan tänkas behöva till hemmakontoret! Även städprodukter, glödlampor, batterier, dammsugarpåsar och kaffe!

20% på bäck & toner

Fram till 14/4 får du 20% rabatt på bläck och toner av märket inkClub! Så behöver du fylla på skrivaren så är det läge att göra ett köp nu! 😀 Om du är osäker på vilka som passar så är det är bara att välja skrivarmärke och modell så dyker det upp en hel massa alternativ som passar just din skrivare!

De brukar även ha erbjudanden där man får bläck, fotopapper eller en dammsugarpåse för bara 1 krona. Ser du ett sådan erbjudande när du ska handla så glöm inte att klicka i den i varukorgen också!

De har även 10% rabatt på städprodukter och 15% på mobiltillbehör från Champion just nu!

inkclub beställning

Här ser ni min senaste beställning! Ett par arkivmappar till förra årets bokföring, en stor låda med skrivarpapper, två bläckpatroner och så en dammsugarpåse för 1 krona. När du beställer skrivarpatroner så medföljer alltid en påse med förbetalt porto så att man kan skicka in sina gamla patroner för återvinning! Supersmart! 🙂

Jag är en riktigt nöjd kund i alla fall! 😀