Barn & Bebisar Rabatt

30% på barnsortimentet hos Lindex på torsdag!

lindex liberoklubben

Ett tips till er som är medlemmar i Liberoklubben! Ni får 30% rabatt på hela Lindex barnsortiment på torsdag 7/2! 😀

Ni som är medlemmar ska ha fått ett mail med en rabattkupong/kod. Oklart om koden gäller för allmänheten. Men gör den det så delar jag med mig av den när det är dags! 🙂

 

Växer ditt lilla barn så det knakar? Kanske är det dags för nya barnkläder? Som medlem i Liberoklubben får du nu 30% rabatt på hela Lindex barnsortiment, i samband med att de lanserar sitt nya babysortiment fyllt av lekfulla och hållbara plagg med smarta små funktioner för vardagen.

Allt du behöver göra för att använda din rabattkupong är att bli medlem i More at Lindex. Är du redan medlem? Börja handla och använd din kupong på lindex.com eller i din närmsta Lindex-butik. Erbjudandet gäller endast den 7:e februari 2019.

  • Karoli a
    2019-02-05 at 10:07

    Hmm. Jag är ju medlem i deras klubb men har inte fått detta erbjudande.