- Innehåller annonslänkar för Lyko -

Unboxing Plaza Beauty Box

av Gratisprinsessan
plaza beauty box unboxing

I fredags hämtade jag ut Plaza Beauty Box som jag beställt från Lyko! Den kostade 299 kr och skulle ha ett värde på ca 1300 kr enligt webbsidan.

Förvänta dig en tidlös box med det allra bästa i skönhetsväg. En perfekt mix av klassiker och nya favoriter med tyngd på kvalitet från både små och stora varumärken. Med inspiration från de vackra boulevarderna i Paris har vi skapat en tidlös box som fungerar lika bra för förvaring som inredningsdetalj!

I Plaza Beauty Box får du alltid flera fantastiska skönhetsprodukter med ett värde på ca 1300 kr men du betalar endast 299 kr. Lyxa till det i vardagen och hitta dina nya skönhetsfavoriter!

plaza beauty box

Alltså njaaa. Att boxen skulle vara en inredningsdetalj hade väl stämt om det bara hade varit bra kvalitet på boxen. Magnetlåset var väl inte i bästa laget och som ni ser så har limmet släppt både fram och bak på sidorna på boxen.

plaza beauty box innehåll

Innehåll i Plaza Beauty Box

  • MASQ+ Serum Glow (fullsize) 39 kr
  • EOS – Shimmer Pink  (fullsize) 79 kr
  • Biotherm – Blue Therapy Red Algae Uplift (5 ml) 42 kr
  • Maria Åkerberg – Eye Cream (15 ml) 125 kr
  • Filorga – Sleep and Peel (15 ml) 188 kr
  • Clarins – Beauty Flash Balm (30 ml) 177 kr
  • Decleor – Aroma Confort Body Milk (50 ml) 70 kr
  • John Frieda – Luxurious Volume Touchably Full Shampoo (50 ml) 20 kr
  • John Frieda – Luxurious Volume Touchably Full Conditioner (50 ml) 20 kr
  • Jane Green – Att falla (bok) 55 kr

Priserna har jag tagit från Lyko, vissa produkter kan ha varit nedsatta något, men summan landar på 815 kr. Lite långt från det utlovade värdet känner jag. Men den är ju värd bra mer än vad man betalar! 🙂

plaza beauty box

Produkterna då? Schampot och balsamet är för fint hår, vet inte ens om det är lönt att testa på mitt tjocka hår? 😉 Jag är nöjd med Filorga, Maria Åkerberg och Biotherm. Men boken förstår jag inte varför den är med i en skönhetsbox faktiskt. Tyvärr är det ingen box jag hoppar jämfota över! 🙁

Nu när ni sett innehållet, vad tycker ni om boxen?

6 kommentarer

Wictoria 2019-01-28 - 19:04

Inget som jag kände wow över. Hade nog känt mig lite besviken om jag hade köpt den. Och en bok, hur tänkte dom där?

Gratisprinsessan 2019-01-28 - 20:19

Nej, ingen höjdare! Förstår inte heller varför det var en bok i en skönhetsbox. Hade hellre sett en annan skönhetsprodukt istället.

Louise 2019-01-29 - 09:32

Hela innehållet gick att se på @plazabeautybox på Instagram. Valde att inte köpa efter att ha kollat där, men tips att kolla in där till nästa gång de släpper en box. 😊

Gratisprinsessan 2019-01-29 - 10:08

Jag undvek det, ville ju ha en överraskning 🙂

Ekonomens tips 2019-01-29 - 22:19

Jag gick in på deras instagram för att kolla innan jag köpte men de hade stängd sida då så jag undrade om jag kanske kommit fel. Tycker den var väldigt dålig och är sista gången jag köper någon box utan att veta innehållet. Finns inga misstag bara lärdomar eller? 😛

Gratisprinsessan 2019-01-30 - 00:21

Yes, man lär ju sig av sina misstag! 😉 Jag ville ha en överraskning så jag kollade inte på deras Instagram, ångrar det lite nu haha!

Kommentarer är avstängda.