Allmänt

Sjukstuga

sjukstuga

I torsdags eftermiddag insjuknade jag snabbt i en ordentlig förkylning. Sedan gick det bara utför! Har mått så himla dåligt under helgen att jag knappt orkat hålla mig uppe. Feber, frossa och  tilltäppt i hela huvudet. Har nyst femtioelva gånger trots att jag varit täppt så det har känts som huvudet och öronen skulle explodera. Kan säga att jag har överskridit nässprays-rekommendationerna med råge haha. Var längesedan jag var så sjuk, jag brukar annars få gå och dra med småförkylningar i evigheter.

Så därför var det väldigt tyst här på bloggen under helgen.

Idag har jag känt mig lite piggare så jag gjorde lite bokföring nu på förmiddagen, men nu känner jag mig helt slut igen. Så vi får se om jag orkar ta tag i veckans utmaning senare idag. Alternativt kommer inlägget upp imorgon istället.

Hoppas ni har haft en bättre helg än mig! 🙂

 • Sarah
  2019-01-21 at 12:19

  Krya på dig! <3

 • petra
  2019-01-21 at 14:48

  Krya på dig!!!

 • Liza
  2019-01-21 at 15:14

  Åh nej, din stackare 😥 Åkte själv på en sån förkylning lagom till nyåret, var inget vidare. Är så frustrerande också när man sjuk men man har massa saker som man vill ta tag i.
  Krya på dig 🤗

  • Gratisprinsessan
   2019-01-21 at 15:28

   Tack! 🙂 Ja det är verkligen frustrerande när man har en massa att göra!

 • Lisa
  2019-01-21 at 16:39

  Hade min period före och under julen. Blir vaccinering nästa år! Krya på dig!

 • Ida bobjörk
  2019-01-22 at 05:42

  Krya på dig