Recensioner

Gratis “snacks” och besvikelse

pinchos - en besvikelse

Obs! Maten är myyycket mindre i verkligheten! 😛

Igår kväll var vi på Pinchos här i Kristianstad. Vi har bara testat Pinchos i Malmö tidigare och var inte så nöjda direkt. Så vi tänkte ge stället en chans i Kristianstad istället. Jag hade 6 gratis tapas i deras app så vi använde alla.

Efter en långsam start fick vi våra drickor, som sedvanligt fick man hämta allt själv (mer om detta senare). Och efter vad som upplevdes som en evighet och en kvart kom maten, vi beställde 7 tapas totalt så ingen stororder precis (som man fick hämta själv).

Maten var dåligt kryddad och man kunde känna den billiga kvalitén på köttprodukterna. Planksteken var det senor i och den var okryddad (inte ens salt och peppar). Burgaren smakade inte mycket den heller och baconet… upplevde vi inte alls.

Det vi faktiskt gillade var sötpotatis-pommesen, haloumi friesen och kycklingbitarna, kebabben smakade också gott. 👍

Efter att vi beställer själva via en app, hämtar maten själva vid köket så efterfrågar de dricks för servicen (?) man får! Man behöver ju inte ge dricks såklart, men det kändes ju lite konstigt hmmm.

På en positiv avslutning så är inredningen väldigt fin och personalen är trevlig (den lilla kontakt man har med dem). Det är smidigt att beställa och betala i appen så tummen upp för det.

Varken jag eller sambon förstår fascinationen för Pinchos, det är helt enkelt inget för oss antar jag! 😩

 • Hannah Solina
  2018-04-15 at 12:51

  Kul att höra eran åsikt! Ska också göra ett inlägg om pinchos fast i bloggen http://yayitsvego.se men kan ju säga att Pinchos inte riktigt är min grej heller, men roligt att ha testat tycker jag. Den veganska maten är väldigt god, ätit “smör”stekta champinjoner med vitlök, falafel, sötpommes och Oreo-efterrätt som smakade för mycket kokos!

 • Emma
  2018-04-15 at 13:18

  Jag gillar Pinchos väldigt mycket och har bara haft positiva besök där. Bor i Göteborg och har varit på de restaurangerna som finns här. Maten har varit god, drinkarna goda. Har inte upplevt någon överdrivet lång väntan på maten, dock haft vänner som fått vänta länge så jag antat att de beror på hur mycket folk som beställer samt erfarenheten på kockarna.
  Men jag gillar konceptet att man beställer ur en app, känns väldigt avslappnat och man behövet inte påkalla uppmärksamhet från personalen varje gång man vill ha något mer 🙂

 • Kim
  2018-04-15 at 13:35

  Håller med.
  Känns som om det är halvfabrikat till rövarpriser.

  • Gratisprinsessan
   2018-04-15 at 17:25

   Ja verkligen! Det är billigare att köpa ett mål på Max med tanke på hur mycket mat man får.

 • Catharina
  2018-04-15 at 16:55

  I Norrköping fungerar det oftast bra. Om det har varit dröjsmål – vilket vi inte upplevt det som – så här vi blivit bjudna på efterrätt. Snabbt, smidigt och trevlig personal. Jämför man priserna med att gå till Max så är de överkomliga. Dessutom positivt att ta med barn då de har lagom portioner för dem. Vi gick dit när dottern fyllde år och meddelade det vid bokning. När vi kom hade de pyntat bordet och sjöng ja må hon leva. Att man dessutom får popcorn när man kommer gör det inte mindre populärt hos dottern (hon är 8 år).

  Men som du säger, det passar nog inte alla.

 • Johanna
  2018-04-17 at 15:29

  Kristianstads Pinchos har vi besökt vid ety tillfälle, maten dröjde säker 45 minuter och när maten väl kom var den under all kritik!

  Däremot älskar jag pinchos i Karlstad!!

  Annars älskar jag konceptet kring appen och restaurangen.