Allmänt

Gratis låneansökan!

gratis låneansökan

– I samarbete med Lånemäklaren –

Så gör du en gratis låneansökan

Finns det något du skulle vilja köpa eller göra, men som du inte har råd med just nu? Alla har vi säkert någonting vi drömmer om, vare sig det är att renovera badrummet eller att köpa en ny spis. Har du funderat på att ta ett lån, men är osäker på hur mycket du kan låna, vad du skulle få betala i ränta, hur lång bindningstiden är och så vidare?

Det går att göra en gratis låneansökan online via internettjänster, de vidarebefordrar din ansökan till flera olika banker och finansbolag för att konkurrensutsätta dem – så att du får det bästa möjliga låneerbjudandet.

Det finns många fördelar med att använda en sådan tjänst, eftersom du slipper att manuellt ansöka hos varje potentiell långivare var för sig (som dessutom gör varsin kreditupplysning i ditt namn). Det innebär även att du inte måste förklara för varje bank varför du vill låna pengarna – och du kan använda dem till precis vad du vill.

Du kan låna pengar här, från 5 000 kr upp till 500 000 kr i form av ett så kallat privatlån, utan krav på säkerhet. Det är enkelt och allt går på bara några enkla steg. Först fyller du i din ansökan på ett par minuter, sedan behandlas den och slutligen får du svar på cirka 15 minuter. När ansökan är godkänd får du in pengarna på bankkontot!

Samma erbjudanden gäller om du bor i Norge, så även där du kan skicka en gratis låneansökan!