Nyårsrea hos Campadre + 10% extra rabatt idag!

av Gratisprinsessan
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -
nyårsrea hos campadre

Nu har Campadre startat sin nyårsrea med upp till 92% rabatt. Dessutom får man idag ytterligare 10% extra rabatt med koden 2k18 😀
Vet inte vad som är skillnaden mellan mellandagsrea och nyårsrea men det finns många guldkorn! 😀 Det finns bland annat fynd att göra om man gillar märket Odd Molly!
Såg även att det är bra priser på Geggamoja och Reima till barnen 🙂

1 kommentarer

Jen 2017-12-28 - 09:42

Hej! Jag vill tacka dig för en bra blogg. Din var den första jag började läsa och nu följer jag några gratisbloggar till. Jag har lärt mig mycket av dig och fått så många tips! Jag gillar varationen i dina inlägg och om jag bara har lite lite tid en dag och bara kan läsa ett par minuter så läser jag alltid din blogg först! Tack så mycket för alla tips och för en bra blogg!

Kommentarer är avstängda.