Gratis

Gratis gympapåse

gratis gympapåse
Uppdatering: SLUT!

Tydligen är det så att kvinnor packar gympapåsen är tre gånger så vanligt som att mannen i familjen gör det. Fler kvinnor än män går ner på deltid för att hinna med familjen, som då på sikt leder till lägre pensioner. Detta vill KPA uppmärksamma genom en gratis gympapåse med texten “Pappas jävla ansvarsområde!“. (Personligen gillar jag ju inte texten, men någon annan kanske gör så därför tipsar jag ändå)

Beställ en gratis gympapåse här. Det är först till kvarn som gäller!
 • Eli
  2017-11-03 at 09:27

  Men fy vilken tråkig text. Varför svordomar? Sån ska jag inte beställa.

  • Gratisprinsessan
   2017-11-03 at 09:46

   Ja jag tyckte också det var en tråkig text. Inget jag kommer att beställa heller, men andra kanske gillar det…

   • Eli
    2017-11-03 at 10:03

    Ja det var ingen kritik mot ditt inlägg. Du gör ett bra jobb. Bara störde mig. ?

 • Mats (pappa som inte är som drevet vill framställa pappor dom)
  2017-11-03 at 12:14

  Allt det avgör familjerna själva, så ser inte problemet man skapar/skapat. Ta ansvar för sina beslut får man själv göra.
  Även bättre lära barnet själv att packa och ta ansvar kan man tycka, fast dem tycker väl vi ska curla och serva.
  Sånt här ogenomtänkt slår bara fel…

  Ovan är inte riktat mot dig. Du gör ett bra jobb med din blogg, inne dagligen för att å eventuella tips ?

  • Mats (pappa som inte är som drevet vill framställa pappor dom)
   2017-11-03 at 13:29

   Tv-Reklamen finner jag dock rolig snarare än att man ska vara allvarlig. Där läraren är den vettige som säger “har DU glömt gympakläderna?” till barnet snarare än att ta för givet att föräldrarna servar.

  • Gratisprinsessan
   2017-11-04 at 00:13

   Håller med dig där! Det är ju upp till varje familj att bestämma. Men tydligen så finns det väl kvar hos många att det är kvinnan i familjen som ska passa upp/serva/göra allt, antar att det är därför de har kampanjen. Men det kunde ju ha gjorts mycket bättre tycker jag.

 • Sanna
  2017-11-05 at 00:57

  Själv tyckte jag bara den var sorglig. Min dotter har inte sin pappa närvarande i sitt liv, då han har valt att inte ha någon kontakt med henne sedan flera år tillbaka. Det gör att det skulle vara omöjligt för honom ens att packa någon gympapåse, och det har han heller aldrig gjort.

  Det hela får mig också att tänka på alla andra barn som kanske inte har en “pappa” av olika orsaker. Kanske är han inte i livet längre, kanske har han valt att inte ha någon relation eller kanske finns det rent utav ingen “pappa” alls. ¨

  Kram Sanna

  • Gratisprinsessan
   2017-11-05 at 08:35

   Det har du så rätt i Sanna! Inte en särskilt genomtänkt kampanj som sagt :/

 • E
  2017-11-06 at 20:49

  Jag får faktiskt erkänna att jag ler igenkännande av reklamen. för det är precis sånt här (och värre saker) som vi får höra i skolans värld. Och så försöker vi peppa barnen att själva packa gympapåsen så de vet vad den innehåller och börjar ta eget ansvar.
  Om man inte skulle få använda pappor i reklam för att någon inte har en pappa tycker jag är att dra det lite väl långt. Då borde inte heller reklam med mammor göras eller med barn för de som inte har barn. Familjer ser olika ut och det måste få speglas.

 • John
  2017-12-02 at 22:46

  HAHAHA Klockren väska!
  Synd att de är slut – jag skulle köpt till alla mina syskon i julklapp!
  Håll uppe humorn – I like